Transferul care îl salvează pe Stanciu! AC Milan negociază cu Anderlecht

Nicu Stanciu, Anderlecht, AC Milan, transfer,

AC Milan negociază transferul lui Leander Dendoncker de la Anderlecht. Mutarea i-ar oferi lui Nicu Stanciu mai multe oportunităţi de a prinde un loc de titular.

"Tuttomercato" scrie că italienii îl monitorizează de mai mult timp e Dendoncker şi sunt hotărâţi să îl transfere pe mijlocaşul belgian în vârstă de 22 de ani. Italienii au mijlocul fragil şi venirea lui Dendoncker ar mai rezolva din probleme.

Sursa citată scrie că Dendoncker a fost remarcat de scouterii "rossonerilor" încă din anul 2013, la un trial de la Viareggio. În cariera de profesionist a jucat doar la Anderlecht, din 2013. 

Şansa lui Nicu Stanciu 

Pleacarea lui Dendoncker de la Anderlecht i-ar putea oferi mai multe şanse de titularizare lui Nicu Stanciu. Românul nu s-a impus la campioana Belgiei deşi este cel mai scump transfer din istoria clubului. 

Nicu Stanciu a răbufnit public după meciul din Champions League cu PSG spunând că nu înţelege de ce nu joacă mai mult. Ieşirea mijlocaşului român nu a fost primită prea bine de oficialii clubului, iar în iarnă, Stanciu ar putea fi împrumutat.