FANATIK a aflat echipa REALĂ la care s-a transferat Stanciu. Nu va juca sub comanda lui Reghe! Devine cel mai bine plătit jucător român

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Marian Popovici    Cristi Coste   
în Echipa nationala
28/01/2019, 19:37
FANATIK a aflat echipa REALĂ la care s-a transferat Stanciu. Nu va juca sub comanda lui Reghe! Devine cel mai bine plătit jucător român GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Nicusor Stanciu in meciul de fotbal dintre Romania si Serbia, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 14 octombrie 2018.

Nicu Stanciu a fost vândut pentru 10 milioane de euro de Sparta Praga. Deşi a fost dorit de Reghe la Al Wasl, FANATIK  a aflat că “decarul” naţionalei României va ajunge la Al Ahly Jeddah, locul 4 din Arabia Saudită. Nicu Stanciu va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe an şi devine cel mai bine plătit fotbalist român, devansându-i pe Vlad Chiricheş (2 milioane de euro) şi Alex Maxim (1,5 milioane de euro). 

Mijlocaşul naţionalei şi-a salutat deja foştii colegi de la Sparta Praga şi pleacă în Arabia Saudită, acolo unde va semna noul contract cu Al Ahly. Suma de transfer este de 10 milioane de euro, ceea ce duce suma totală a transferurilor lui Nicu Stanciu la 25 de milioane de euro.

Nicusor Stanciu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Nicusor Stanciu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie

Stanciu, transfer la Al Ahly Jeddah! Va fi rival cu Şumudică şi Budescu

Stanciu este şi recordul de transfer din Liga 1. El a plecat de la FCSB în vara anului 2016 pentru 9,8 milioane de euro, suma plătită de Anderlecht. El a fost vândut apoi pentru 4 milioane de euro de Anderlecht la Sparta Praga. Cehii au făcut o afacere profitabilă şi au scos 10 milioane de euro pe Stanciu de la Al Ahly Jeddah.

Reghe l-a ratat pe Nicu Stanciu. Antrenorul român de la Al Wasl a recunoscut că l-a dorit în repetate rânduri pe mijlocaşul echipei naţionale: „Au fost discuții despre Stanciu. Am vorbit despre Nicușor cu conducătorii mei, dar nu s-a realizat din două motive. Primul, financiar, iar al doilea fiindcă cei de la Sparta Praga își doresc să construiască o echipă foarte puternică care să câștige campionatul”, a spus Reghecampf.

Mijlocaşul naţionalei a postat deja o imagine pe reţelele de socializare chiar în avionul care îl duce în Golf. El a pus şi mesajul „travelling” (traducere „călătorind”). Al Ahly Jeddah este pe locul 4 în Arabia Saudită şi este în luptă directă pentru locul de pe podium cu echipa lui Marius Şumudică, Al Shabab. În acest moment, echipa lui Şumi, Budescu şi Găman este pe locul 3, la 5 puncte de noua echipă a lui Stanciu.

 

 

Închide ×