Fotbal international

Nicu Stanciu, transferat oficial la Al Ahly! Fanatik confirmat. Video

28.01.2019 | 23:49
Nicu Stanciu, transferat oficial la Al Ahly! Fanatik confirmat. Video

Nicolae Stanciu a fost transferat în mod oficial la Al Ahly! Așa cum a anunțat în premieră FANATIK, internaționalul român nu a bătut palma cu echipa lui Laurențiu Reghecampf, ci s-a înțeles cu o altă formație. Al Ahli Saudi Club a fost cea care l-a luat pe jucător. Acesta va efectua acum vizita medicală şi va semna un contract pe 3 ani şi jumătate cu echipa antrenată de Pablo Guede.

Nu mai puțin de 10 milioane de euro vor intra în conturile celor de la Sparta Praga în urma trecerii românului în Golf. Stanciu va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon și devine, în mod categoric, cel mai bine plătit fotbalist român. Nicolae Stanciu pleacă de la Sparta Praga după numai un an de zile și 31 de partide disputate în tricoul cehilor. De zece ori a reușit să marcheze Stanciu pentru fosta lui formație

Nicu Stanciu, transferat oficial la Al Ahly!

„Stanciu a semnat un precontract cu Al-Ahli. Internaționalul român va semna un contract valabil trei ani și jumătate și va efectua vizita medicală la Jeddah în următoarele două zile. Bine ai venit!”, a fost mesajul postat de noua echipă a lui Stanciu. Al Ahly a publicat pe pagina oficială și un clip video în care le prezintă fanilor cele mai bune momente din cariera românului.

De remarcat că Nicolae Stanciu a devenit doar al cincilea jucător european din lotul actual al saudiților. Internaționalul român se alătură spaniolilor Jose Manuel Jurado și Alexis, cehului Claudio Baeza și israelianului Baker Eissa. Stanciu vine după o perioadă bună petrecută la Praga. Mai multe formații puternice din străinătate s-au interesat în ultima perioadă de mijlocașul român. Arabii n-au rezistat însă tentației și au ales să-l cumpere de urgență pe Stanciu după ce au văzut mai multe materiale cu execuțiile jucătorului.

  • 28 de prezențe are Nicolae Stanciu în tricoul echipei naționale a României