Fotbal intern

Nicu Stanciu vede un play-out cu FCSB și Dinamo: “De ce nu? E normal. Nu e ca și cum ar fi trecut trei etape”

02.09.2019 | 16:48
Nicu Stanciu vede un playout cu FCSB si Dinamo De ce nu E normal Nu e ca si cum ar fi trecut trei etape

Nicu Stanciu va juca în grupele UEFA Champions League în noua stagiune. Mijlocașul a eliminat alături de Slavia Praga pe CFR Cluj în play-off-ul Ligii cu 2-0 la general, iar acum mijlocașul român a venit în cantonamentul tricolorilor pentru meciurile cu Spania și Malta. Stanciu este îngrijorat de forma prin care trece fosta sa echipă și nu prevede vremuri mai bune pentru echipa lui Becali.

Nicu Stanciu vede un play-out cu FCSB și Dinamo: “Dacă nu vor aduna puncte, nimic nu mai pare imposibil”

Mai mult, cel mai scump mijlocaș vândut vreodată din Casa Pariurilor Liga 1 consideră că FCSB și Dinamo au mari șanse să joace în play-out: “Încerc să fiu realist şi zic că, în momentul de faţă, cei de la FCSB ar trebui să se gândească să prindă play-off-ul. Văzusem programul lor, urmează meciuri grele şi, dacă nu continuă la fel, cu victorii, va fi greu să prindă play-off-ul. De aia mă gândesc că e prematur ca ei să vorbească despre campionat când au de recuperat 7-8 puncte până la play-off.

E normal. Deja au trecut opt etape în Liga I şi sunt la 7-8 puncte de play-off, nu e ca şi când au trecut 2-3 meciuri. Dacă nu vor aduna puncte, nimic nu mai pare imposibil şi se pot întâlni şi în play-out”, a spus Stanciu la venirea în țară.

Nicu Stanciu a fost vândut în vara anului 2015 de FCSB la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro. Mijlocașul este cel mai scump transfer din istorie în Casa Pariurilor Liga 1. El a mai evoluat de atunci la Sparta Praga și Al Ahli, iar din această vară joacă la campioana Cehiei, Slavia Praga.

Nicu Stanciu vede un play-out cu FCSB și Dinamo De ce nu E normal. Nu e ca și cum ar fi trecut tre etape FOTO: Nicusor Stanciu in meciul de fotbal dintre Romania si Lituania, contand pentru Liga Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti
Nicu Stanciu vede un play-out cu FCSB și Dinamo De ce nu E normal. Nu e ca și cum ar fi trecut trei etape FOTO

FCSB este în acest moment pe locul 10 în Casa Pariurilor Liga 1 cu 7 puncte în 8 etape, în timp ce Dinamo este pe un loc mai jos cu 6 puncte, dar și un meci mai puțin disputat. Roș-albaștrii au învins cu 2-1 Viitorul în ultima etapă și au întrerupt o serie de 5 înfrângeri la rând.