Niculae a făcut anunţul! Ce se întîmplă cu Astra

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
16/08/2016, 19:44
Niculae a făcut anunţul! Ce se întîmplă cu Astra

Daniel Niculae speră ca Astra să dea lovitura cu West Ham, în play-off-ul Ligii Europa. Primul meci se va disputa joi, la Giurgiu.

Acum cred că sîntem puţin în dezavantaj, pentru că vom juca prima partidă la Giurgiu, iar returul la Londra. Un stadion nou, foarte mulţi spectatori, iar West Ham e o echipă foarte iubită în Anglia.

 Europa League i-ar putea încurca, dar poate îi şi ambiţionează. Noi sperăm să-i încurce. Să-i încurcăm noi şi să-i scoatem“, a declarat Niculae.

Este clar că ar fi benefică atît pentru noi, cît şi pentru conducerea clubului. Însă nu cred că se pune problema de existenţă a clubului mai departe, dacă nu ne calificăm în grupe“, a explicat atacantul.

Ştirea MOMENTULUI

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu e serioasă! E obligat să joace cu mască. Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×