Sport

EXCLUSIV / Cum A PIERDUT un club 800.000 de euro pe un tricolor

Claudiu Bumba este unul dintre cei mai promiţători tricolori. La 21 de ani, fotbalistul de la ASA Târgu Mureş este în graţiile lui Anghel Iordănescu, iar naţionala României l-ar putea avea pe...
21.03.2015 | 09:20
EXCLUSIV  Cum A PIERDUT un club 800000 de euro pe un tricolor

Claudiu Bumba este unul dintre cei mai promiţători tricolori. La 21 de ani, fotbalistul de la ASA Târgu Mureş este în graţiile lui Anghel Iordănescu, iar naţionala României l-ar putea avea pe Bumba în lot chiar pentru meciul cu Insulele Feroe, de pe 29 martie, de la Ploieşti. Talentatul fotbalist al mureşenilor a atras atenţia şi unei echipe din campionatul Rusiei, iar oferta nu este deloc de neglijat: 1  milion de euro! Patronul Astrei, Ioan Niculae, are de ce să-şi roadă unghiile! A refuzat să dea pe jucător 200.000 de euro, chiar în această iarnă.

Claudiu Bumba pare a fi vedeta echipei ASA Târgu Mureş, iar jocul lui din ultima perioadă îi dă dreptul unui asemenea statut. O formaţie cu resurse financiare limitate, ASA este interesată de un transfer al fotbalistului. Iar ocazia s-a ivit mai repede decît se aşteptau oficialii clubului din Târgu Mureş.

EDITORIAL HORIA IVANOVICI. BOURCEANU, CU CARTILE PE FATA: “EU SINT CAPITANUL! VOI CINE SINTETI??”

O echipă din Rusia este interesată de serviciile micuţului mijlocaş, iar suma pe care este gata să o vireze pentru el ajunge la un milion de euro. Fotbalistul a fost deja urmărit de emisarii ruşi la ultimul meci pe care ASA l-a disputat în campionat, 1-0 cu FC Braşov, iar evoluţia lui a fost apreciată. Oficialii clubului ASA nu au dat un răspuns, sperînd că ar putea lua chiar mai mulţi bani pe Claudiu Bumba. Pe lîngă echipa din campionatul Rusiei, fotbalistul mai este dorit şi de Steaua, însă Gigi Becali nu are de gînd să ofere mai mult de 500.000 de euro.

TRANSFER DE SENZATIE IN LIGA 1!!! VINE UN SUPER ATACANT DE PRIMERA DIVISION!!! PATRONUL CONFIRMA

NICULAE l-a ascultat pe Protas0v. Antrenorul nu i-a dat OK-ul!

Ioan Niculae, finanţatorul clubului Astra Giurgiu, a ratat o mare afacere cu internaţionalul român. În luna ianuarie a acestui an, giurgiuvenii l-au transferat pe Bumba, pentru 200.000 de euro, dar au cerut răgaz o săptămînă pentru a face plata. Oficialii de la ASA i-au lăsat lui Niculae un răgaz chiar de trei săptămîni, iar mijlocaşul a plecat în cantonament cu echipa antrenată de Oleg Protasov.

EXCLUSIV / Decizia BOMBA A INSTANŢEI cu privire la AFILIEREA Craiovei!

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că tehnicianul ucrainean nu ar fi fost mulţumit de randamentul tricolorului şi i-a transmis finanţatorului că nu ar prinde primul 11. Astfel, Niculae nu a mai virat banii în contul clubului din Târgu Mureş, iar Bumba s-a întors la ASA. A ieşit atunci un adevărat scandal, oficialii mureşenilor, prin vocea preşedintelui Narcis Răducan, care la data transferului era managerul Astrei, cerînd despăgubiri de 50.000 de euro, pentru cele trei săptămîni în care Claudiu Bumba s-a antrenat cu formaşia din Giurgiu.

Niculae nici nu a vrut să audă de această sumă, mai mult, a trimis un comunicat prin care anunţa că Răducan nu avea drept de semnătură, contractul său nefiind înregistrat la FRF. Acum, finanţatorul are de ce să moară de ciudă. Dacă ar fi plătit pentru Bumba, acum ar fi putut să-l vîndă cu cel puţin un milion de euro, cîştigînd astfel 800.000 de euro. Asta pentru că fotbalistul era 100% al Astrei, conform contractului, ASA neavînd nici un procent dintr-o eventuală vînzare.

550.000 de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Bumba, conform transfermarkt.de

1 selecţie la echipa naţională are Bumba, intrînd într-un meci cu Turkmenistanul