ADVERTISEMENT
Carousel hot news

CUTREMUR la Astra! Isăilă şi “Vamă” sînt în pericol: “Au obiectiv clar pînă în iarnă!” Pleacă şi jucători

Ioan Niculae, finanţatorul Astrei, a dezvăluit că subalternii săi direcţi, Dinu Gheorghe şi Daniel Isăilă, trebuie să facă un anumit număr de puncte pînă în iarnă. Dacă obiectivul...
Autor: Adrian Dumitru | 06.10.2014 | 19:15
CUTREMUR la Astra! Isăilă şi

Ioan Niculae, finanţatorul Astrei, a dezvăluit că subalternii săi direcţi, Dinu Gheorghe şi Daniel Isăilă, trebuie să facă un anumit număr de puncte pînă în iarnă. Dacă obiectivul echipei nu va fi atins, cei doi vor fi demişi, urmînd să li se alăture şi jucătorii care au intrat în colimatorul patronului giurgiuvean.

ADVERTISEMENT

“Dinu Gheorghe şi Isăilă au stabilit un obiectiv. Dacă îl vor atinge, vom continua. Dacă nu, din iarnă ne despărţim! Dinu Gheorghe şi-a asumat vina pentru că nu ne-am reorientat mai devreme către transferul unor jucători. am fost refuzaţi de mulţi jucători pentru că România are un capital negativ imens. O să fie din ce în ce mai greu să luăm titlul. Din iarnă, ne vom despărţi de mulţi jucători care nu au dat randamentul scontat. Unii vor pleca de-acum. Nu pot să le dau nume”, a declarat Niculae la Digisport.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!