ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Niculae a anunţat cine va fi antrenor şi dacă pleacă “Vamă”

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a precizat că nu se pune problema ca preşedintele Dinu Gheorghe să părăsească gruparea giurgiuveană....
Autor: Răzvan Scarlat | 19.06.2014 | 18:54
Niculae a anunţat cine va fi antrenor şi dacă pleacă “Vamă”

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a precizat că nu se pune problema ca preşedintele Dinu Gheorghe să părăsească gruparea giurgiuveană.

ADVERTISEMENT

Iată comunicatul de presă al Astrei:

„În ultima perioadă au apărut mai multe materiale de presă cu o anumită tentă, referitoare la clubul Astra Giurgiu, fără niciun suport real. Rămîn surprins să văd că anumiţi antrenori se autopropun la acest club, de asemenea fiind anunţate şi tot felul de schimbări în conducerea administrativă a echipei!

În acest sens doresc să fac următoarele precizări:

1. Antrenorul Daniel Isăilă are un contract ferm cu clubul Astra pînă în data de 30 iunie 2015 şi, aşa cum am declarat în mai multe rînduri, am luat decizia de a-l lăsa să-şi continue munca începută şi care a dat roade – cîştigarea Cupei României, aşa că nu se pune problema ca acesta să fie înlocuit.

ADVERTISEMENT

2. Preşedintele Executiv, Dinu Gheorghe, va pleca de la Astra doar atunci cînd îşi va manifesta el dorinţa în acest sens!

Din păcate, mai ales după rezultatele bune din ultimii doi ani ale Astrei, constat că apar tot felul de astfel de neadevăruri, care discreditează pe cei care le susţin, în presă. Sîntem un grup unit, care nu dorim să fim în decît prin rezultate, seriozitate şi muncă, nu prin zvonuri şi supoziţii”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!