Niculae, atac devastator la Dinu Gheorghe? “Vine ziua judecăţii”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
24/07/2016, 14:48
Niculae, atac devastator la Dinu Gheorghe? “Vine ziua judecăţii” GALERIE FOTO

Iminentul faliment spre care se îndreaptă Rapidul a produs un scandal de proporţii între doi dintre oameni foarte importanţi din istoria clubului.

Dinu Gheorghe l-a acuzat pe Daniel Niculae că este unul dintre cei care au cerut falimentul clubului, alături de Cristi Săpunaru, şi a declarat că nu înţelege ce şi-au dorit cei doi foşti jucători ai Rapidului să obţină prin acţiunea lor.

Răspunsul lui Daniel Niculae a fost unul cît se poate de dur, într-o postare făcută pe Facebook. Deşi nu a menţionat numele lui Dinu Gheorghe, atacantul Astrei a lăsat suficiente motive pentru a da de înţeles că este vorba de preşedintele Rapidului, pe care îl acuză că a dus spre faliment.

“Cred că majoritatea urmăriţi “The Game of Thrones” (Urzeala tronurilor) şi îi cunoaşteţi pe ‘umblătorii albi’ sau ‘morţii vii’. Eh, un astfel de ‘mort viu’, după ce practic a netezit drumul către insolvenţă / faliment a două echipe de mare tradiţie ale fotbalului românesc şi a înglodat în datorii o alta (care, sîc, avea să reuşească) îşi dă cu părerea despre fotbal, în general, cu o nonşalanţă aparte. Noroc că ultimii pe la care a trecut şi-au dat seama la timp şi l-au trimis “dincolo de zid” pe acest ‘prieten’… Judgement day (winter) is coming!!”, a scris Daniel Niculae pe pagina sa de Facebook.

VEZI ÎN GALERIA FOTO POSTAREA LUI DANIEL NICULAE LA ADRESA LUI DINU GHEORGHE

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×