News

Niculae Bădălău, în prim plan după încarcerarea lui Liviu Dragnea! Cum înjura Diaspora ministrul Economiei

30.05.2019 | 11:14
Niculae Badalau in prim plan dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea Cum injura Diaspora ministrul Economiei

Liderul PSD, Niculae Bădălău a ieșit în prim plan după ce „șeful” Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. Deși a fost filmat în urmă cu un an de zile, la un chef monstru cu lăutarii, acolo unde înjura de mama focului diaspora, actualul ministru al Economiei din cabinetul Dăncilă nu s-a abținut și și-a dat din nou în petec. De data aceasta, în ședința extraordinară ținută la sediul din Băneasa, acolo unde s-au adunat de urgență toți factorii de decizie din partid după ratarea europarlamentarelor și pedeapsa primită de Dragnea, Bădălău l-a criticat vehement pe Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor

Liderul PSD, Niculae Bădălău, chef monstru cu lăutarii, în urmă cu un an de zile!

Mai mult de atât, conform unor surse, Bădălău i-a solicitat lui Cuc demisia, însă în apărarea acestuia au sărit mai mulți oameni importanți din PSD. Ministrul Economiei a fost contrat destul de serios și i s-a transmis că dacă s-ar discuta despre o eventuală remaniere, el ar fi printre cei care ar fi nevoiți să plece. În plus, lui Bădălău i s-a reproșat celebra filmare de anul trecut, de la o petrecere, în care îi înjura pe românii din Diaspora, ceea ce a crescut, în mod semnificativ, ura în străinătate față de PSD.

De altfel, clipul cu ministrul Economiei din cabinetul lui Dăncilă s-a viralizat destul de repede și a ținut capul de afiș la vremea respectivă. Bădălău se afla alături de un lăutar care îi dedica de zor o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în alte țări. ”Să vină diaspora / Că noi ne p… pe ea”, se cânta în prezența unui om extrem de important din Executivul de la Piața Victoriei.

Bădălău, versuri cu dedicație la adresa diasporei

Culmea, înainte să interpreteze versurile, lăutarul îl întreabă chiar pe „nașul” Bădălău. ”Nașule, pot să cânt și eu o strofă? Nu e porno, e un pic așa… e plasată politic. Că și ăștia a zis m..e pesede, să-i cântăm și noi ceva”: ”Hai lai lai lai lai la, să vină diaspora / Hai lai lai lai lai la, că noi ne p… pe ea”. Filmarea a fost făcută publică atunci de deputatul USR, Adrian Prisnel. De remarcat că în filmarea completă se mai aud și alte versuri cu dedicație. „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și N-aveam frică de orice, la putere-i PSD” cântau lăutarii la urechea actualului ministru

Petrecerea a avut loc în Bolintin Vale, județul Giurgiu, chiar acasă la Niculae Bădălău și a fost ținută la puține zile după protestul diasporei de pe 10 august anul trecut, protest în care mai mulți oameni nevinovați au fost bătuți și gazați. Nota de plată a venit însă la alegerile europarlamentare, acolo unde PSD-ul a luat un umilitor 3 la sută din voturile diasporei.