Life

Niculae Bădălău, vizitat de fiul său după ce a fost arestat. De cine a fost însoțit Gabi Bădălău

Niculae Bădălău (61 de ani) a primit un oaspete după ce a fost săltat de DNA. Cu cine a venit băiatul său, Gabi Bădălău, la arest.
29.11.2022 | 15:21
Niculae Badalau vizitat de fiul sau dupa ce a fost arestat De cine a fost insotit Gabi Badalau
Niculae Bădălău a primit un oaspete după ce a fost săltat de DNA. Cu cine a venit băiatul său, Gabi Bădălău. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul senator al României a fost vizitat de fiul său după ce a fost arestat. De cine a fost însoțit iubitul Biancăi Drăgușanu la nici 24 de ore de când omul de afaceri a fost reținut pentru dare de mită și trafic de influență.

Niculae Bădălău a primit un oaspete după ce a fost săltat de DNA. Cu cine a venit băiatul său, Gabi Bădălău

Niculae Bădălău este foarte apropiat de familia sa, care nu îl lasă la greu în aceste momente. Fiul său, Gabi Bădălău, a fost primul ”oaspete” pe care l-a primit după ce a fost arestat de oamenii legii duminică, 27 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Luni, 28 noiembrie 2022, la primele ore, fostul senator social – democrat a avut o vizită neașteptată din partea băiatului său, care nu a venit singur, ci însoțit de prietenul său, fostul jucător de fotbal Iulian Dirnea.

Cei doi s-au grăbit să intre în sediu fără să atragă atenția asupra lor. Potrivit unor imagini publicate de spynews.ro, Gabi Bădălău era foarte agitat și avea mai multe bagaje, cel mai probabil fiind vorba de haine și mâncare.

ADVERTISEMENT

Fostul baron PSD a fost reținut inițial pentru 24 de ore într-un dosar de corupție și ulterior, s-a prezentat s-a prezentat la Curtea de Apel București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Niculae Bădălău, acuzat de dare de mită

Niculae Bădălău este acuzat de dare de mită, după ce ar fi oferit suma de 170.000 de euro unui edil dintr-o comună. Banii au fost dați pentru un contract încheiat cu o firmă pe care o conduce o rudă de-a fostului senator social – democrat.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri „i-ar fi promis primarului remiterea unui procent de 7% din valoarea contractului” plus „un viitor contract a cărui atribuire urmarea să o obţină pentru aceeaşi firmă”.

În momentul de față, Partidul Social Democrat i-a cerut politicianului să-și dea demisia din funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit, ce aparține Curții de Conturi.

ADVERTISEMENT

Afaceristul nu este singura persoană audiată în dosarul de corupție. În plus, DNA vizează și afacerile pe care le conduce fiul lui Niculae Bădălău, Gabi.

ADVERTISEMENT