Carousel hot news

SCANDAL cu Ioniţă: “S-a PLĂTIT tot! E al NOSTRU!”

După ce la reunirea Rapidului oficialii giuleşteni au declarat că Alexandru Ioniţă riscă suspendarea pentru că nu s-a prezentat la ProRapid şi a plecat se antrenează Astra Giurgiu,...
16.01.2014 | 16:32
SCANDAL cu Ioniţă:
Alexandru Ionita marcheaza golul trei rapidist de langa Cristian Pazon.

După ce la reunirea Rapidului oficialii giuleşteni au declarat că Alexandru Ioniţă riscă suspendarea pentru că nu s-a prezentat la ProRapid şi a plecat se antrenează Astra Giurgiu, finanţatorul liderului a clarificat situaţia mijlocaşului de 19 ani. Ioan Niculae a confirmat pentru FANATIK zvonul că acţionarii din Grant au încasat toţi banii de pe urma vînzării celui mai talentat junior al clubului din ultimii ani.

Ioan Niculae spune că declaraţiile rapidiştilor sînt nefondate, mai ales giurgiuvenii şi-au respectat obligaţiile contractuale stabilite de Dinu Gheorghe şi Adrian Zamfir. “Nu se pune problema să fie suspendat! Ioniţă este fotbalistul nostru, am achitat tot ce trebuia achitat! Singura obligaţie pe care o mai aveam era să achităm 150 de mii pînă pe 14 ianuarie, bani care au fost plătiţi şi facturaţi! Contractul lui a fost înregistrat şi la Liga Profesionistă de Fotbal”, a anunţat, pentru FANATIK, Ioan Niculae.

Andronache dă avizul! “Încă nu a primit actele!”

Conform surselor din cadrul grupării giuleştene, administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, nu a primit nici un act în privinţa efectuării plăţilor pentru jucătorul Alexandru Ioniţă. “Ea este cea care îşi dă acordul final şi care dă ok-ul pentru perfectarea mutării, iar momentan nu a primit nimic din partea acţionarilor! Este o problemă la mijloc pentru că Ioan Niculae nu plătea aceşti bani, aproximativ 700.000 de euro, fără să aibă asigurări!”, au dezvăluit angajaţi ai clubului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri