Niculae explică demiterea lui Iordănescu! ”Ne-am separat ca prieteni”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal intern
02/04/2018, 18:21
Niculae explică demiterea lui Iordănescu! ”Ne-am separat ca prieteni”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Tehnicianul nu a mai rezistat presiunii puse de Ioan Niculae, iar după meciul pierdut în faţa celor de la FC Viitorul a decis să plece de fosta campioană a României, iar despărţirea a fost oficializată printr-un comunicat de presă.

”Nu e nicio ruptură între noi. Ne-am separat ca prieteni. A fost o nemulţumire cu privire la jocul echipei şi am considerat că e nevoie să dăm un imbold. Edward nu a fost demis, a fost o treabă stabilită de comum acord. Relaţiile dintre noi nu s-au deteriorat. Luaţi ca atare comunicatul clubului”, a spus Ioan Niculae la Telekom Sport, după care a închis imediat telefonul.

Niculae l-a criticat pe Iordănescu imediat după meci

La finalul meciului pierdut cu FC Viitorul, Ioan Niculae a fost foarte critic la adresa jucătorilor şi a lui Edi Iordănescu: ”Vina acestei înfrângeri este a portarului stadionului care nu l-a anunţat pe domnul antrenor că avem meci de la ora 18:00. De când era Astra Ploieşti n-am văzut o adunătură de 11 jucători mai slabă. Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară, se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui”.

Închide ×