Fotbal intern

Dinu Gheorghe şi Isăilă, OUT?! “AZI mă decid!” Niculae a dat deja afară un jucător după eşec!

UPDATE 20.01 - Ioan Niculae a făcut un anunţ şoc imediat după meci: "Nu ştiu dacă mai rămâine Isăilă! Ce părere să am. E o ruşine! Preşedintele trebuie să răspundă de ce se...
25.09.2014 | 17:40
Dinu Gheorghe si Isaila OUT AZI ma decid Niculae a dat deja afara un jucator dupa esec

UPDATE 20.01 – Ioan Niculae a făcut un anunţ şoc imediat după meci: “Nu ştiu dacă mai rămâine Isăilă! Ce părere să am. E o ruşine! Preşedintele trebuie să răspundă de ce se întîmplă! Am făcut o înţelegere cu mine să nu comentez acest eşec! O să comentez în linişte.  O să vedem în 24 de ore. Unii jucătorii nu au treabă cu echipa. Unul o să fie deja scos. Domnul Dinu Gheorghe mi-a schimbat decizia, pentru că eu vroiam să-l scot. Şi Enache a fost printre cei mai slabi. Despre Ben Youssef e vorba, el o să plece! Poate jucătorii vor să schimbe antrenorul, că văd că nu joacă nimic! Nu mă mai gîndesc la campionat, mă gîndesc cum să ne salvăm de la retrogradare cum jucăm”, a spus imediat după meci Ioan Niculae.

UPDATE 17:30 / Patronul Astrei, Ioan Niculae, a vorbit în direct la FANATIK SHOW despre situaţia sa din următoarele luni. “Am spus că eu am considerat arbitrajul lui Kovacs şmecheresc, atît. E un cuvînt care există în limba română. Credeam că schimbarea conducerilor de la FRF şi LPF va schimba ceva, dar se pare că nu este aşa, am fost şocat de decizie. L-am sunat şi pe Chivorchian, însă el s-a făcut că nu ştie despre decizie. Vom depune contestaţie! Am fost şi ameninţat că dacă mai deschid gura mi se iau şi trei puncte. De ce nu zice direct că ne retrogradează? Probabil că s-a stabilit deja locul 1, locul 2 şi aşa mai departe. Este un abuz! Ce o să facă pînă la urmă? O să jucaţi între voi fotbal? Toate comisiile ar trebui duse înapoi la Ligă. Am şi eu o părere, dar văd că e mai bine să taci. Cum e posibil să mă ameninţe că vom pierde trei puncte şi că apoi vom fi excluşi? Păi cei de la Pandurii, la meciul cu noi au înjurat arbitrii cum nici la ţigani nu se aude! Sînt dezamăgit de actuala conducere a FRF. Nu ştiu dacă Burleanu sau Chivorchian sînt în spatele deciziei, nu am dovezi”, a declarat Ioan Niculae la FANATIK SHOW.

UPDATE 13:54 / Ioan Niculae, finanţatorul Astrei Giurgiu, a criticat decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. “Este o prostie! Voi face recurs şi, dacă nu se întîmplă nimic, voi merge mai departe! Nu se poate aşa ceva?! Sper ca FRF-ul să îmi plătească, pentru această perioadă, salariile jucătorilor, înseamnă că nici asta nu mai am voie”, a declarat omul de afaceri pentru FANATIK.RO. Astra riscă şi depunctarea, iar Niculae spune că dacă se anunge la o astfel de măsură: “Foarte bine, ne retragem din campionat şi să joace ei, să joace Chivorchian cu Burleanu fotbal!“.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ioan Niculae a fost sancţionat cu şase luni de suspendare şi 10.000 de lei amendă de Comisia de Disciplină a FRF pentru declaraţii jignitoare la adresa arbitrilor.

“În baza art. 52.b din RD se sancţionează pîrîtul Ioan Niculae cu suspendare 6 (şase) luni şi i se aplică o penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată într-un comunicat emis pe site-ul FRF.

Patronul Astrei l-a jignit pe Istvan Kovacs după partida CFR Cluj – Astra, scor 4-1, din etapa a 7-a a Ligii 1, numindu-l “campion mondial la şmecherie”.

Conform articolului 52 (comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului), alineatul 2, litera b din Regulamentul Disciplinar, la următoarea abatere a lui Ioan Niculae, clubul Astra Giurgiu va fi sancţionat cu scăderea a trei puncte în clasamentul Ligii I.

“Dacă autorul este oficial asimilat (finanţator, sponsor, alţii asemenea), acesta va fi sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni la prima abatere; la fiecare abatere următoare, sancţiunea aplicată oficialului va fi stabilită prin dublarea sancţiunii aplicată anterior, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară”, se arată în Regulamentul Disciplinar.

Altfel, sesizările la adresa lui Valerii Moraru, Ionel Ganea şi Florin Prunea au fost respinse de Comisia de Disciplină a FRF.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: