Sport

Niculae vrea Clujul campioană? Ce titulari ar putea lua vacanţă înainte de Astra-CFR

10.05.2018 | 12:07
Niculae vrea Clujul campioana Ce titulari ar putea lua vacanta inainte de AstraCFR
ADVERTISEMENT

Niculae vrea Clujul campioană? Lucrul respectiv s-ar putea înţelege după ce patronul Astrei Giurgiu pare din ce în ce mai decis să trimită la echipa a doua câţiva jucători importanţi din lotul lui Gigi Mulţescu după ce aceştia au intrat în conflict cu conducerea. Unul dintre jucătorii foarte cunoscuţi din lotul fostei campioane a României a fost deja trimis să se pregătească cu Astra 2.

FCSB a ajuns la mâna rezulatelor pentru a vedea dacă după ultimele două etape echipa lui Gigi Becali va câştiga titlul de campioană. În penultima rundă roş-albaştrii se vor deplasa la Craiova, iar CFR Cluj va juca la Giurgiu cu Astra, având în acest moment un punct mai mult faţă de jucătorii lui Dică. Însă FANATIK.RO a aflat că Gigi Mulţescu ar putea să nu alinieze cel mai bun “11” împotriva clujenilor deoarece Ioan Niculae s-a enervat pe câţiva jucători din echipa sa după ce fotbaliştii respectivi au avut curajul să îşi ceară unele drepturi.

ADVERTISEMENT

Niculae vrea Clujul campioană?

Ce s-a întâmplat? Ei bine, în momentul în care Gigi Mulţescu a fost anunţat în vestiar ca noul antrenor al echipei, conducătorii Astrei le-au şi transmis la fotbalişti că prima de 5.000 de euro de titular, pentru calificarea în play-off , le va intra în conturi în ziua respectivă. Dar jucătorii nu au văzut banii nici până acum, iar mai mulţi titulari s-au revoltat şi le-au spus şefilor că sunt gata să renunţe la prima respectivă dacă vor primi de la conducere o hârtie prin care pot să devină liber de contract la vară. Alţii dintre ei au preferat să li se pună la contract acte adiţionale cu diferite sume de bani pentru îndeplinirea unor obiective.

Belu, executat! Urmează încă 4?!

Cel mai vocal dintre rebeli a fost Belu, cel care a fost trimis pe loc la echipa a doua. Însă jucătorul intrase în colimatorul conducerii după ce a refuzat să intre pe teren spre finalul meciului cu Poli Iaşi. În momentul în care Gigi Mulţescu i-a făcut semn că vrea să îl introducă în joc, Belu a refuzat deoarece a considerat că antrenorul său îi acordă prea puţine minute. Însă la echipa a doua s-ar putea să mai fie trimişi cât de curând şi Piotr Polczak, Bejan, Stan şi Mrzljak, deoarece Niculae i-a luat la ochi şi pe cei patru jucători.

ADVERTISEMENT

Astfel, este de urmărit dacă în condiţiile respective Astra Giurgiu o să mai fie în stare să încurce CFR Cluj, deşi Gigi Mulţescu este cunoscut ca un antrenor care nu prea îi are la inimă pe ardeleni. Iuliu Mureşan a afirmat în zilele trecute că tehnicianul giurgiuvenilor a tot făcut declaraţii de război la adresa formaţiei din Gruia, iar din cauza acestui motiv în mod sigur clujenii vor avea un meci greu la Giurgiu.