Video. Niculescu a scos-o din minţi pe Wozniacki. Liderul mondial a imitat-o pe româncă în faţa arbitrului

Eduard Popa   
in Sporturi
15/02/2018, 20:24
Video. Niculescu a scos-o din minţi pe Wozniacki. Liderul mondial a imitat-o pe româncă în faţa arbitrului

Wozniacki a avut 4-1 în primul set cu Monica şi totul părea să fie sub control pentru liderul mondial. Însă românca a revenit fabulos în stilul ei propriu, iar descătuşarea după fiecare punct a scos-o din pepeni pe Caroline. 

La scorul de 4-4 şi 15-0 pentru Niculescu, Wozniacki a mers direct la arbitru şi i-a reproşat faptul că românca ţipă prea tare în timpul punctelor, atât pe loviturile ei, dar şi pe cele ale danezei şi a şi imitat-o pe jucătoarea noastră.

Wozniacki despre ţipetele lui Niculescu: „E singurul mod în care poate câştiga”

“Doar aşa poate câştiga. Nu este normal. Nu cumva scrie în regulament că nu ai voie să faci zgomote când adversara loveşte?”, i-a spus Caroline arbitrului meciului. Acesta a contrazis-o pe sportiva daneză, care a replicat: “Asta e opinia ta. Eu consider că ea aşa joacă şi că nu e nicio problemă”. VEZI VIDEO 1 MAI JOS

Monica Niculescu avea să câştige game-ul, dar Wozniacki a răspuns cu un rebreak şi a câştigat apoi 8 din ultimele 9 game-uri şi s-a calificat en-fanfare în sferturile de la Doha, după ce a trecut de româncă, scor 7-5, 6-1. La sfârşitul meciului, Wozniacki a recunoscut că „stilul de joc al Monicăi să îţi intre în cap, dar e foarte spectaculos şi îmi place să joc împotriva ei”. VEZI VIDEO 2 MAI JOS

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.