Carousel hot news

DINAMO. Vine Niculescu? “Este posibil orice!”

DINAMO. Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a vorbit despre plecarea lui Flavius Stoican din “Ştefan cel Mare”, susţinînd, totodată, că a avut o colaborare bună cu tehnicianul....
Autor: Răzvan Scarlat | 24.11.2014 | 13:26
DINAMO. Vine Niculescu? “Este posibil orice!”
Claudiu Niculescu saluta suporterii dinamovisti care-l ovationeaza.

DINAMO. Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a vorbit despre plecarea lui Flavius Stoican din “Ştefan cel Mare”, susţinînd, totodată, că a avut o colaborare bună cu tehnicianul. “Stoican ne-a transmis că pleacă din motive personale pe care nu doreşte să le dezvăluie. Nici jucătorii nu le cunosc. Transferurile se fac în funcţie de buget. Dacă nu am bani, nu pot avea pretenţia să transfer de la Craiova, spre exemplu. Deşi aş fi vrea. Fiecare jucător a plecat de la Dinamo după ce şi-a dat acordul şi antrenorul. După meciul cu Viitorul, a treia zi, am avut o discuţie calmă cu Stoican. Nu a fost una contradictorie. Am înţeles situaţia, am pierdut pe unele greşeli, chiar am vorbit de o partidă amicală la Tiraspol”, a spus Anghelache la Dolcesport.

DINAMO. Oficialul lui Dinamo nu exclude ca, în viitorul apropiat, să devină antrenorul “cîinilor”. „Stoican mi-a spus că ştie că domnul Negoiţă a discutat cu Claudiu Niculescu. Am asistat la o partida de la Botoşani, iar publicul era foarte înfierbîntat. La partidă era şi Chirilă şi am fost băgaţi de domnul Şvaiţer într-o boxă. Dacă Flavius s-ar fi simţit deranjat, ar fi trebuit să-mi spună şi rezolvam situaţia. La fel a fost şi cu Niculescu. Nu ştiu ce a discutat cu domnul Negoiţă. Dar nu a venit ca să-l punem la Dinamo. Dovadă că acest lucru nu s-a întîmplat. După plecarea lui Flavius, am ales o soluţie din club, pe Dănciulescu. Dacă Niculesc ar veni la Dinamo în viitor? În fotbal este posibil orice!”, a spus Anghelache.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE