Niculescu, ultimul meci la Voluntari? “Este posibil să fiu dat afară!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
13/04/2018, 23:31
Niculescu, ultimul meci la Voluntari? “Este posibil să fiu dat afară!”

Ionuţ Balaure şi-a dat un autogol în Voluntari – Dinamo 2-4 şi spune însă că nu antrenorul este vinovat pentru situaţia de la echipă:

“E o dezamăgire nu mare, ci enormă. Am intrat în hora retrogradării. Nu ne revenim şi ne scufundăm din ce în ce mai mult. La fiecare meci primim un gol şi parcă ni se ia aerul, cădem cu toţii, nu mai sutnem lucizi şi nu reuşim să ne revenim. Ar trebui să luptăm. Credeţi că mister e de vină că eu mi-am dat autogol? La fiecare meci facem greşeli de copii  şi juniori, nu e vina antrenorului. Noi suntem responsabili, intrăm relaxaţi, cu mintea în altă parte”, a sus Balaur.

Niculescu, după Voluntari – Dinamo 2-4: “Pentru mine e umilitor”

Claudiu Niculescu a recunoscut că ar putea pleca de pe banca ilfovenilor: “Am făcut atâtea cadouri în play-out, fel şi în ultimele patru etape din sezonul regulat. Facem cadouri, greşeli foarte mari. La jucători buni, de viteză, contează. În multe acţiuni ne-am luat noi mingea. Au căzut psihic, am avut atâtea şanse, le atrag atenţia să nu se relaxeze. Şi acum suntem în horă acolo, cu toţii, urmează două meciuri care trebuie câtigate. Am avut şi patru absenţe. Până la urmă trebuie să ne uităm la noi, nu la adversari. Arătăm jalnic în multe momente. Pentru mine e deranjat, ruşinos, umilitor. E a doua umilinţă pe care o trăiesc în două luni de când s-a reluat campionatul. Nu îmi găsesc cuvintele, supărarea este foarte mare şi trebuie văzut ce e de făcut. 

E posibil să fiu dat afară. Nu vreau să vorbesc despre demitere, dar cu siguranţă voi avea o discuţie cu cei din conducerea clubului. E greu să-mi găsesc cuvintele, să merg acasă, să analizăm acest meci. Sunt şi au fost probleme de lot”, a spus Niculescu la final.

Închide ×