Niculescu, dezamăgit după eşecul echipei sale. “Mi-am pus mari speranţe în acest meci!”

Botosani - Voluntari 1-0
Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
07/04/2018, 20:15
Niculescu, dezamăgit după eşecul echipei sale. “Mi-am pus mari speranţe în acest meci!”

FC Voluntari se află pe locul 3 în playout-ul Ligii 1 Betano, la patru puncte de poziţia de baraj, iar Claudiu Niculescu s-a arătat dezamăgit de evoluţia echipei sale din meciu de pe stadionul “Municipal”. 

“Eu mi-am pus mari speranţe în acest meci pentru că veneau după o perioadă mai grea. Trebuie să mergem mai departe pentru că ne aşteaptă un meci greu. O întâlnit cu Dinamo. O greşeală a făcut diferenţa în această seară. Nu am reuşit să-i recuperez pe jucătorii care au avut probleme medicale şi am suferit în prima repriză.

“Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche!” 

În repriza secundă am luat un gol dintr-o greşeală. Trebuie să uităm acest meci pentru că urmează duelul cu Dinamo şi lupta se încinge. Încă avem un mic avantaj faţă de locul de baraj, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Ne aşteaptă un meci greu. S-a văzut absenţa lui Bălan în această seară, dar puteam să egalăm. Am început să presăm după ce au înscris. Suntem trişti, dar am pierdut în faţa unei echipe care a fost aproape de playoff. Trebuie să mergem înainte pentru că regretele nu îşi mai au rostul. Au fost mai buni decât noi. Nu ştiu ce să mai spun. Mă gândesc la fazele din timpul jocului. Este foarte important ce o să facem de acum înainte. 

Închide ×