Oficial! Mutu e noul antrenor al lui FC Voluntari. Prima reacţie

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
14/04/2018, 13:24
Oficial! Mutu e noul antrenor al lui FC Voluntari. Prima reacţie

Update. Adi Mutu este noul antrenor al celor de la FC Voluntari. “Briliantul” va lucra alături de Daniel Florea şi Victor Naicu. Cum Adi Mutu nu are Licenţă Pro, Naicu va fi în acte antrenor principal.

”Eu am lăsat-o pe Ana să rezolve ce este de rezolvat. E ok. Mai trebuie anunţul oficial, atât. Mâine, primul antrenament. Prezentarea, după antrenament sau luni”, a mai spus Mutu la Telekom Sport.


Update. Pe lângă Adi Mutu, în “stand by” se mai află şi Edward Iordănescu, anunţă sport.ro. Interesul celor de la FC Voluntari pentru fostul antrenor de la Astra Giurgiu  este de 10 zile, de când acesta şi-a reziliat contractul cu fosta campioană a României. Edward Iordănescu le-ar fi cerut ilfovenilor să fie lăsat să se gândească până în vară.


FC Voluntari a fost învinsă de FC Dinamo Bucureşti, scor 2-4, în etapa a 5-a din playout-ul Ligii 1 Betano – vezi detalii, iar situaţia lui Claudiu Niculescu la echipa din Ilfov este incertă.  Actualul antrenor al formaţiei din Ilfov şi-ar putea rezilia contractul în următoarele ore, iar oficialii echipei negociază cu Adi Mutu, anunţă telekomsport.ro.

Conform sursei citate, oficialii echipei FC Voluntari vor să-l demită pe Claudiu Niculescu, după ce Voluntari a fost învinsă de Dinamo pe teren propriu, iar în locul acestuia plănuiesc să-l aducă pe Adi Mutu, managerul sportiv de la Federaţia Română de Fotbal.

Niculescu, la un pas să plece de la Voluntari. “Nu sunt mulţumit de evoluţia echipei!” 

“Claudiu Niculescu este în acest moment antrenorul lui FC Voluntari şi nu cred că vrea să plece de la echipă. În jurul orei 12 o să ne întâlnim cu el ca să discutăm foarte serios despre viitorul echipei, dar şi despre decizia pe care o să o luăm împreună. Nu sunt mulţumit de evoluţia echipei, de ceea ce se întâmplă. Luăm în calcul şi ipoteza ca Claudiu Niculescu să rămână în cadrul clubului. E o variantă să rămână director tehnic în cadrul clubului. Nu vorbesc de Adi Mutu pentru că nu l-am luat în calcul. Trebuie să vorbim înainte cu Claudiu Niculescu şi apoi o să putem să ne gândim la alt antrenor”, a spus Dan Leasă, preşedintele lui FC Voluntari.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×