Niculescu, demoralizată înaintea meciului cu Wozniacki! ”Cred că are 1000-0 cu mine”

monica niculescu, caroline wozniacki, record, doha, wta

Monica Niculescu are un parcus excepţional la turneul de la Doha, ajungând în optimile de finală după ce a plecat din faza calificărilor.

În turul trei al turneului de categorie Premier 5 din Qatar, Niculescu o va întâlni pe liderul clasamentului WTA, daneza Caroline Wozniacki, în faţa căreia a câştigat un singur set în opt meciuri directe.

”Caroline Wozniacki, da... Cred că are 8-0 la întâlniri sau... 1.000 - 0. Ce să zic... e o jucătoare foarte solidă, nu greşeşte, e foarte bine pregătită fizic. Mi s-a părut că anul acesta şi anul trecut şi-a îmbunătăţit foarte mult serviciul şi joacă puţin mai agresiv”, a spus Niculescu pentru un post de televiziune.

Niculescu crede că are nevoie de calm în partida cu Wozniacki

”Sper să nu mai simt acea oboseală pe care am simţit-o azi. Poate reuşesc cumva să mă recuperez . O să încerc să fac un masaj, să stau puţin în gheaţă şi să încerc să am cât de cât energie. Am nevoie să am mintea limpede, să găsesc soluţiile bune şi să joc jocul meu. E un meci greu”, a precizat jucătoarea noastră.

Monica Niculescu crede că are nevoie de calm în partida cu Wozniacki: ”Îmi doresc doar să intru în teren, mă bucur că voi juca pe central, îmi place foarte mult acel teren. Trebuie să am energia care trebuie şi gândirea limpede, să stau calmă şi să mă mişc bine, să gândesc punct cu punct, cum am făcut cu Maria şi să nu cedez niciodată”.