Fotbal intern

Niculescu se ţine de cuvânt! Şase jucători lăsaţi acasă pentru Botoşani – Dinamo

08.10.2018 | 11:00
Niculescu se tine de cuvant Sase jucatori lasati acasa pentru Botosani  Dinamo

Claudiu Niculescu a anunţat că face revoluţie la FC Dinamo Bucureşti şi s-a ţinut de cuvânt. Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare a lăsat acasă şase jucători înainte de partida FC Botoşani – Dinamo, din Liga 1 Betano, programată pentru luni.

Nu au făcut deplasarea în Moldova Vlad Olteanu, Marco Ehhman, Denis Ciobotariu, Andrei Tîrcoveanu, Mircea Axente și Mihai Neicuțescu, iar la cei şase jucători care nu au intrat în vederile lui “Clau-gol” se adaugă şi jucătorul croat Ivan Pesic, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale de hernie inghinală şi este în recuperare.

Panul lui Niculescu înainte de Botoşani – Dinamo

“Gicu e un jucător pe care eu mi l-am dorit foarte mult. Nu doar pentru că îl cunosc foarte bine, ci și pentru că îi cunosc foarte bine caracterul. E un fotbalist de mare valoare, cu siguranță va ajuta această echipă. Mă bucur că am reușit să finalizăm negocierile cu Gicu și nu ne rămâne decât să dăm drumul la treabă.

În proporție de 85-90%, Gicu va fi la maximă capacitate fizică abia după perioada de întrerupere din campionat. Se va antrena suplimentar alături de un preparator fizic, trebuie să ajute cât mai repede echipa. Sunt convins că va ajuta echipa noastră, dar și echipa națională. Soarta a făcut să ne întâlnim din nou. Mi-ar fi teamă de un singur lucru, să nu se accidenteze acum la început. E puțin în urmă cu pregătirea fizică, dar cred că va fi în lot pentru meciul de la Botoșani”, a spus Niculescu.

Niculescu înainte de Botoşani - Dinamo. Claudiu Niculescu în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo
Niculescu înainte de Botoşani – Dinamo. Claudiu Niculescu în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi

Citeşte şi:

Tags: