Life

Niculina Stoican, căsnicie de peste 30 ani cu Vasile Stănescu. Care este secretul artistei

Niculina Stoican și Vasile Stănescu au un mariaj de peste 30 de ani. Care este misterul relației de lungă durată dintre cei doi.
03.10.2022 | 22:39
Niculina Stoican casnicie de peste 30 ani cu Vasile Stanescu Care este secretul artistei
Niculina Stoican și Vasile Stănescu, mariaj de peste 30 de ani. Care este misterul relației de lungă durată. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară din Mehedinți se bucură de o căsnicie de peste 30 ani cu partenerul de viață alături de care are un băiat pe nume Vlad. Care este secretul artistei și cum a trecut peste infidelitățile soțului.

Niculina Stoican și Vasile Stănescu, mariaj de peste 30 de ani. Care este misterul relației de lungă durată

Niculina Stoican se numără printre vedetele cu o relație amoroasă de lungă durată. Solista și partenerul de viață, Vasile Stănescu, sunt împreună de peste 30 de ani, perioadă în care au trecut prin multe bucurii și neplăceri.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta vorbește despre secretul care stă la baza căsniciei de peste trei decenii. Cântăreața se bazează foarte mult pe dependența față de partenerul de viață și atașarea care există de atâta vreme între ei.

„Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care e și celălalt.

ADVERTISEMENT

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el”, a precizat Niculina Stoican la Etno TV.

Niculina Stoican, înșelată de soț. Cum a reacționat cântăreața

Niculina Stoican a trecut cu vederea infidelitățile partenerului de viață. A fost înșelată de soț și chiar a fost sunată de amanta lui Vasile Stănescu, însă cântăreața de muzică populară nu a făcut niciun pas în spate.

ADVERTISEMENT

Încrezătoare în dragostea pe care i-o poartă bărbatul artista a mers mai departe știind că acesta va rămâne mereu lângă ea. Vedeta a învățat să treacă și peste perioada în care bărbatul a ajuns în spatele gratiilor.

Timp de 3 ani a fost în închisoare pentru obținerea ilegală de rambursări de TVA, în valoare de 13,6 milioane de lei, Niculina Stoican fiind nevoită să se confrunte cu numeroase neplăceri.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a suferit și de o depresie severă, dar la ieșirea lui Vasile Stănescu din pușcărie interpreta a învățat să o ia de la capăt cu demnitate.

ADVERTISEMENT