Life

Niculina Stoican, certată de fani. “Tare repede l-ați uitat pe dragul nostru Petrică Mîțu Stoian”

Niculina Stoican a fost criticată de fani. Aceștia i-au atras atenția că deja l-a uitat pe Petrică Mîțu Stoian, după ce artista a postat mai multe fotografii de la un eveniment.
15.12.2021 | 17:29
Niculina Stoican certata de fani Tare repede lati uitat pe dragul nostru Petrica Mitu Stoian
ADVERTISEMENT

Au existat zvonuri potrivit cărora Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian nu ar fi avut o relație foarte bună în spatele camerelor de filmat.

Aceasta a negat totul și a fost una dintre persoanele care s-a implicat în organizarea înmormântării regretatului artist.

ADVERTISEMENT

Acum, artista a făcut un gest care i-a întristat pe fanii lui Petrică Mîțu Stoian.

Niculina Stoican, certată de fani. “Tare repede l-ați uitat pe dragul nostru Petrică Mîțu Stoian”

Interpreta de muzică populară a postat de curând mai multe fotografii de la o filmare realizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Unii fani i-au atras atenția că atât ea, cât și alți artiști renumiți l-au uitat destul de repede pe regretatul Petrică Mîțu Stoian.

“Lipsește un om, un singur om… Aș vrea să dedicați cumva acest Revelion lui, maestrului Petrică”

ADVERTISEMENT

“Felicitări pentru emisiune, dar tare repede l-ați uitat pe dragul nostru Petrică Mîțu Stoian”

“Ce îi pasă ei de omul ăla, nici cu gașca lui nu mai colaborează, nu se vede?”

“Bună seara, foarte frumos, dar era și mai frumos dacă era și Petrică. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, sunt câteva dintre mesajele postate pe contul de socializare al artistei.

ADVERTISEMENT

Alții sunt de părere că băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, Alin, ar trebui invitat mai des la diferite evenimente. Asta și-ar fi dorit regretatul artist.

“Felicitări pentru tot și succes la toți, dar să-l luați și pe Alin Gabriel Matei, că săracul Petrică Mîțu Stoian se va bucura de acolo din Cer dacă vede că îl luați și pe el în locul lui. Să nu-l uităm niciodată pe Petrică al nostru drag… nu îmi vine să cred că nici acum că nu mai este printre noi, vei rămâne în inimile noastre toată viața”, a scris un alt internaut.

ADVERTISEMENT

Ce relație a fost între Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian

S-a spus că Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian nu ar fi avut o relație foarte bună în afara scenei. Interpreta de muzică populară a negat totul și a spus că mereu au fost prieteni. Mai mult a fost una dintre persoanele care s-a implicat și în organizarea înmormântării artistului.

“Eu și Petrică Mîțu am fost unul pentru celălalt stâlpii Mehedințiului în lume. Eu îl știam undeva, el mă știa pe mine undeva și restul nu conta. Știu că și acum este undeva și sunt împăcată că am făcut ce trebuie pentru el, că l-am onorat așa cum a fost relația noastră”, a declarat Niculina Stoican în emisiunea La Măruță, de la Pro Tv. 

ADVERTISEMENT