Life

Niculina Stoican, clipe grele cu bunica sa. Cântăreața a povestit prin ce a trecut femeia

Niculina Stoican nu discută foarte des despre familia sa, însă acum interpreta de muzică populară a scos la iveală problemele de sănătate ale bunicii sale în vârstă de 94 de ani.
09.05.2022 | 14:07
Niculina Stoican clipe grele cu bunica sa Cantareata a povestit prin ce a trecut femeia
Niculina Stoican, postare emoționantă pentru bunica sa: ”Măicuța mea e mai bine”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Solista originară din județul Mehedinți a trecut prin clipe grele cu bunica sa, femeia care a crescut-o. Niculina Stoican a dezvăluit că femeia, în vârstă de 94 de ani, s-a confruntat cu problemele medicale dificile, pe care  a reușit să le depășească.

Niculina Stoican, postare emoționantă pentru bunica sa: ”Măicuța mea e mai bine”

Niculina Stoican a vorbit despre credința pe care o are în cel de Sus, artista fiind recunoscătoare că „măicuța sa” este bine în momentul de față. Interpreta de muzică populară s-a rugat pentru bunica sa și rugile i-au fost ascultate.

ADVERTISEMENT

„De poți zidi, când zidul tău se surpă, / De poți lupta, când ți-e armura ruptă, / De poți să duci poveri, / când ție-ți este greu, / Ascultă-mă ce-ți spun: EȘTI MULT IUBIT DE DUMNEZEU!

De poți rămâne drept, când toți în jur înșeală, / De poți să-ncurajezi, când alții te doboară, / De dragoste poți da, când ură ai căpătat, / Ascultă-mă ce-ți spun: AI SUFLET MINUNAT!

ADVERTISEMENT

De poți să dăruiești, când tot ți-a fost luat, / Să-mparți și firmitura, cu cel ce n-a mâncat, / De poți să fii smerit, când tu esti înălțat, / Ascultă-mă ce-ți spun: AI SUFLETUL CURAT!

De poți să te jertfești, când nimănui nu-i pasă, / De poți ca să slujești, / când inima te-apasă, / De poți să-ți pleci genunchii, când rugăciunea-i mută, / Ascultă-mă ce-ți spun:
IISUS HRISTOS, TE-ASCULTĂ!

ADVERTISEMENT

Mulțumesc Doamne, măicuța mea e MAI BINE”, a scris cântăreața de muzică populară pe pagina de Facebook, unde a publicat și o imagine alături de bunica sa, în vârstă de 94 de ani.

Niculian Stoican, prima declarație despre bunica sa

Niculina Stoican a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre starea de sănătate a bunicii sale, de care este foarte apropiată. Vedeta are numeroase aprecieri pentru bătrâna care este foarte fericită că are aproape toți nepoții.

ADVERTISEMENT

„E mult mai bine și sunt foarte fericită. Ne facem planuri să ne întoarcem la țară, îi facem toate poftele. Are un tonus mai bun și rezultatele sunt pe măsura tratamentului aplicat.

Este mult mai bine. (…) Eu am stat lângă ea, sunt lângă ea și nu am niciun regret”, a spus artista la Antena Stars.

Niculina Stoican, crescută numai de mama sa

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican nu a avut o copilărie ușoară și are numai cuvinte de laudă și pentru mama sa, Angelica Stoican, care a crescut-o mai mult singură. Cântăreața nu s-a bucurat de grija tatălui biologic.  Bărbatul a părăsit-o pe mama Niculinei când era însărcinată, după ce s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât el.

Îndrăgita artistă și sora sa mai mare au avut parte de toată atenția și educația celei care le-a adus pe lume și care este o cunoscută solistă din Oltenia.

ADVERTISEMENT