Life

Ce meserie a avut Niculina Stoican înainte de a deveni cunoscută în muzică. A fost nevoită să plece din România pentru a face bani

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, dar foarte puțini cunosc amănunte despre meseria pe care o avea înainte.
11.11.2021 | 12:24
Ce meserie a avut Niculina Stoican inainte de a deveni cunoscuta in muzica A fost nevoita sa plece din Romania pentru a face bani
ADVERTISEMENT

Interpreta a dezvăluit în urmă cu ceva vreme ce loc de muncă a încercat înainte să facă primii pași în muzică. Solista a plecat în străinătate timp de 3 ani, imediat după ce s-a căsătorit cu Vasile Stănescu, cu care are și un copil.

Vedeta a lucrat ca baby-sitter în Grecia, perioada respectivă fiind una pe care nu o va uita. Legat de studii Niculina Stoican este absolventă a Facultății de Etnomuzicologie și Folclor din București, la clasa Mărioarei Murărescu.

ADVERTISEMENT

Ce meserie a avut Niculina Stoican înainte. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit totul

„Am locuit o perioadă de trei ani în Grecia unde am lucrat ca baby-sitter, am gustat şi eu din pâinea emigrantului şi ştiu ce înseamnă să fii frustat de dorul ţării tale, să încerci să înţelegi oameni diferiţi de tine. 

Sunt concepte poate nu le înţelegi, dar trebuie să le adopţi, pentru că trăieşti în ţara lor şi este dreptul lor de a se impune.

ADVERTISEMENT

Dorul de-acasă care m-a făcut să înţeleg cât de important e să preţuieşti locul unde te-ai născut”, dezvăluia Niculina Stoican în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

Cântăreața de muzică populară a avut grijă de un băiat extrem de răsfățat, care i-a dat mari dureri de cap la început. Ulterior, vedeta a reușit să-l dea pe brazdă și l-a învățat foarte multe lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Solista originară din județul Mehedinți este mândră că respectivul copil a ajuns să spună „Mulțumesc” și „Bună ziua” datorită ei, un lucru pentru ea.

Ulterior, vedeta a plecat din Grecia și a revenit pe meleagurile natale. În anul 1996 s-a angajat la „Doina Gorjului” și a făcut primii pași în industria muzicală, după ce o vreme și-a căutat drumul.

ADVERTISEMENT

Din renumitul ansamblu din Târgu-Jiu au făcut parte nume importante din muzică, printre care se numără regretatul Petrică Mîțu-Stoian sau Victorița Lăcătușu.

Ce pasiune are Niculina Stoican. Cum își ocupă timpul când nu are concerte

Niculina Stoican este un nume important pe scena muzică populară de la noi, dar are și alte afaceri. Interpreta are un bussines cu apă îmbuteliată care îi poartă numele de alint, și anume Linna.

Este un produs de care este foarte încântată, solista având și o altă activitate pe care o practică atunci când nu are spectacole și concerte. Vedeta adoră să lucreze cu animalele.

„În perioada de iarnă fac muncă voluntară într-un cabinet veterinar pentru că îmi plac animalele. Ajut, fac curat, pun o branulă, fac tot ce ţine de asistenţă medicală.

Este modul meu de a mă deconecta. E o curăţare a sufletului meu”, spunea în trecut Niculina Stoican într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT