Life

Ce meserie a avut Niculina Stoican înainte de a deveni cunoscută în muzică. A fost nevoită să plece din România pentru a face bani

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, dar foarte puțini cunosc amănunte despre meseria pe care o avea înainte.
11.11.2021 | 12:24
Ce meserie a avut Niculina Stoican inainte de a deveni cunoscuta in muzica A fost nevoita sa plece din Romania pentru a face bani
ADVERTISEMENT

Interpreta a dezvăluit în urmă cu ceva vreme ce loc de muncă a încercat înainte să facă primii pași în muzică. Solista a plecat în străinătate timp de 3 ani, imediat după ce s-a căsătorit cu Vasile Stănescu, cu care are și un copil.

Vedeta a lucrat ca baby-sitter în Grecia, perioada respectivă fiind una pe care nu o va uita. Legat de studii Niculina Stoican este absolventă a Facultății de Etnomuzicologie și Folclor din București, la clasa Mărioarei Murărescu.

ADVERTISEMENT

Ce meserie a avut Niculina Stoican înainte. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit totul

„Am locuit o perioadă de trei ani în Grecia unde am lucrat ca baby-sitter, am gustat şi eu din pâinea emigrantului şi ştiu ce înseamnă să fii frustat de dorul ţării tale, să încerci să înţelegi oameni diferiţi de tine. 

Sunt concepte poate nu le înţelegi, dar trebuie să le adopţi, pentru că trăieşti în ţara lor şi este dreptul lor de a se impune.

ADVERTISEMENT

Dorul de-acasă care m-a făcut să înţeleg cât de important e să preţuieşti locul unde te-ai născut”, dezvăluia Niculina Stoican în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

Cântăreața de muzică populară a avut grijă de un băiat extrem de răsfățat, care i-a dat mari dureri de cap la început. Ulterior, vedeta a reușit să-l dea pe brazdă și l-a învățat foarte multe lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Solista originară din județul Mehedinți este mândră că respectivul copil a ajuns să spună „Mulțumesc” și „Bună ziua” datorită ei, un lucru pentru ea.

Ulterior, vedeta a plecat din Grecia și a revenit pe meleagurile natale. În anul 1996 s-a angajat la „Doina Gorjului” și a făcut primii pași în industria muzicală, după ce o vreme și-a căutat drumul.

ADVERTISEMENT

Din renumitul ansamblu din Târgu-Jiu au făcut parte nume importante din muzică, printre care se numără regretatul Petrică Mîțu-Stoian sau Victorița Lăcătușu.

Ce pasiune are Niculina Stoican. Cum își ocupă timpul când nu are concerte

Niculina Stoican este un nume important pe scena muzică populară de la noi, dar are și alte afaceri. Interpreta are un bussines cu apă îmbuteliată care îi poartă numele de alint, și anume Linna.

Este un produs de care este foarte încântată, solista având și o altă activitate pe care o practică atunci când nu are spectacole și concerte. Vedeta adoră să lucreze cu animalele.

„În perioada de iarnă fac muncă voluntară într-un cabinet veterinar pentru că îmi plac animalele. Ajut, fac curat, pun o branulă, fac tot ce ţine de asistenţă medicală.

Este modul meu de a mă deconecta. E o curăţare a sufletului meu”, spunea în trecut Niculina Stoican într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Compania care le oferă angajaților un bonus anual de peste 40.000€, după un succes...
Compania care le oferă angajaților un bonus anual de peste 40.000€, după un succes neaşteptat
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare, veste importantă pentru toți șoferii
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare, veste importantă pentru toți șoferii
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a...
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a fost betonată de autorități