Life

Niculina Stoican nu-și revine după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce mesaj emoționant a postat artista

Niculina Stoican nu-și revine după moartea colegului ei de breaslă, Petrică Mîțu Stoian. Cântăreața a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
26.11.2021 | 10:58
Niculina Stoican nusi revine dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian Ce mesaj emotionant a postat artista
ADVERTISEMENT

La aproape trei săptămâni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Artista a fost foarte afectată de dispariția bruscă a colegului ei de breaslă.

Interpreta de muzică populară știe că viața merge înainte, dar încă nu-și poate reveni după tragedia petrecută recent.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican a postat un mesaj emoționant. Artista, devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

„Să învăţăm să fim smeriţi cu inima. Nu plecăcioşi şi plini de cuvinte dulci, dar plini de falsitate şi de orgoliu pe dinăuntru! Ci smeriţi cu inima, blânzi, o smerenie autentică.

Şi atunci nici cuvântul tău nu o să fie aspru şi tăios. Părintele Sofian Boghiu#gânduriBUNE”, a postat cântăreața pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

După moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican a mai postat diverse mesaje pe rețelele sociale. Solita este profund îndurerată, dar știe că viața merge mai departe.

 „Printre lumini și umbre viața merge mai departe! Să râmână doar umbra a ce e bun!”, a mai postat interpreta de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican, despre bârfele la adresa ei și a lui Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican a povestit despre bârfele care au apărut despre ea și colegul ei de breaslă, Petrică Mîțu Stoian.

Cântăreața a declarat că amândoi erau conștienți de aceste bârfe legate de relația lor profesională, dar nu au lăsat să-i afecteze, ba chiar au făcut glume pe seama subiectului.

ADVERTISEMENT

Doru Gusman, impresarul regretatului artist, a acuzat-o pe Niculina Stoican că îl umilea pe Mîțu Stoian, acesta fiind motivul pentru care a decis să părăsească Ansamblul „Maria Tănase”.

„Hai la o bârfă la serviciu și mi-a răspuns cu un apel video. Noi vorbeam foarte multe, dar lumea aceasta mare și rea pe care noi am dat-o la o parte, tocmai ca noi să ne vedem de relația noastră de respect și de mehedințeni, noi știam absolut tot.

Vorbeam și povesteam diverse lucruri și ne amuzam. Strângeam în jurul nostru acea lume fățarnică, care atunci când ne întâlneau zâmbeau, apoi se duceau la mine sau la el cu diverse lucruri, iar noi spuneam ‘Vezi ce-au spus, vezi ce-au făcut?’”, a declarat Niculina Stoican în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT