Life
notix pixel id

Care este relația dintre Niculina Stoican și fiul ei de 28 de ani: ”Au fost multe schimbări”

Niculina Stoican nu vorbește des despre familia sa, însă recent a dezvăluit cum este relația pe care o are cu fiul ei. Vlad are 28 de ani și a reușit să devină mândria familiei.
05.01.2022 | 13:54
Care este relatia dintre Niculina Stoican si fiul ei de 28 de ani Au fost multe schimbari
Niculina Stoican, despre relația cu fiul ei. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Niculina Stoican este mamă de băiat și tare mândră mai este pentru viața pe care tânărul o duce. Vlad, deși este singur la părinți, a fost învățat să se descurce prin propriile forțe și a reușit cu brio.

Vlad, mândria Niculinei Stoican

Tânărul a studiat la Londra și Viena, iar acum se laudă cu o carieră de succes, fiind consilier de investiții în piața financiară, job care l-a ajutat și să fie un om de nădejde pentru bunul mers al afacerilor familiei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum reușește să se descurce singur în viață și are drumul lui, directoarea Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova recunoaște că pentru ea, Vlad a rămas și va rămâne un copil, fiind persoana în jurul căreia se învârte totul în familie, încă de la venirea pe lume.

”Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur. Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup.

ADVERTISEMENT

Vlad este amprenta noastră. pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost. Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”, a spus Niculina Stoican într-un interviu pentru Antena Stars.

Artista și fiul ei au o relație excepțională

Cât despre relația pe care o are cu fiul ei, pe lângă bucuria că Vlad a reușit singur în viață, interpreta de muzică populară spune că niciodată nu s-a confruntat cu situații dificile.

ADVERTISEMENT

Fiul nu îi seamănă doar la fizionomie, ci și din punct de vedere al mentalității. Astfel că mereu s-au ascultat, s-au sfătuit și s-au ajutat reciproc pentru a-și îndeplini fiecare dorințele în viață.

”În general, noi nu am avut niciodată discrepanțe în gândire. Am învățat să ținem cont unii de ceilalți, să ne prețuim, să vedem ce dorințe avem, ce se poate face și ce nu se poate face, pentru că nu tot ce visăm noaptea putem să realizăm ziua sau cel puțin în viața mea nu s-a întâmplat așa, a spus artista.

ADVERTISEMENT

”Soțul meu zice că-l fac eu din vorbe”

Nici relația cu soțul nu este departe de a semăna cu cea pe care artista o are cu Vlad. Dacă în discuțiile cu fiul nu se ajunge la contradicții, atunci când stă față în față cu partenerul de viață acest lucru se mai întâmplă.

ADVERTISEMENT

Însă, după cum spune chiar ea, în final, Vasile Stănescu cedează și lucrurile se desfășoară după placul interpretei de muzică populară.

”Mi se zicea de mică ‘lelișoară’, înseamnă o persoană care știe cum să le întoarcă, mi s-a cam adeverit asta. Soțul meu, când avem contradicții, zice că nu vrea să mă asculte ca să nu-l fac eu din vorbe și apoi el să fie de acord cu mine. Spune că-și menține poziția, că nu este de acord și apoi că pot face ce vreau. Asta mi-a plăcut!”, a declarat Niculina Stoican pentru sursa mai sus menționată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE