Life

Niculina Stoican, soacră, soacră, poamă acră? Ce spune despre iubita fiului său: “Pe mute tot băiatul meu mă dă”

Niculina Stoican este mama mândră a unui băiat de 28 ani și spune că este complet pregătită pentru momentul în care fiul său o va anunța că vrea să se însoare.
09.02.2022 | 16:17
Niculina Stoican soacra soacra poama acra Ce spune despre iubita fiului sau Pe mute tot baiatul meu ma da
Niculina Stoican așteaptă nunta băiatului său. Sursa foto: Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Niculina Stoican este o artistă și o mamă împlinită. Artista a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit despre relația pe care are o are cu fiul său.

Cântăreața a vorbit cu mândrie despre Vlad, băiatul său care a studiat în străinătate, dar s-a întors pentru a fi mai aproape de familie. Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare nunta fiului său și a dezvăluit cum se înțelege cu viitoarea noră.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican: „Pe mine pe mute tot băiatul meu mă dă”

Vlad are 28 ani, iar mama lui așteaptă ziua în care îl va vedea îmbrăcat în costum de ginere. Fiul Niculinei Stoican este de mai mult timp într-o relație, ceea ce o face pe artistă să fie gata în orice moment pentru fericitul anunț.

„Eu oricând trebuie să fiu pregătită. Trebuie să se însoare. Nu m-am anunțat, dar o să mă anunțe. Aștept. Locuiesc împreună.”,  a dezvăluit artista.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de rolul de soacră, Niculina Stoican glumește și spune că nu poate fi totul perfect, dar ascultă întotdeauna de ceea ce îi spune băiatul ei. 

„Cu nora cum să fie? Cum e cu soacra. Nu numai lapte și miere, că nu e bun. Mai trebuie și puțină zeamă de varză, ca să simți mierea aia. Dar pe mine pe mute tot băiatul meu mă dă. E olteancă și ea, m-ar înțelege, și e aceeași zodie cu mine., a spus Niculina Stoican.

ADVERTISEMENT

Fiul Niculinei Stoican a studiat în Anglia

Niculina Stoican spune că, deși este o mamă protectoare, și-a educat băiatul să fie independent. Vlad a plecat de acasă de la 16 ani pentru a studia în Anglia.

Acesta a locuit în căminul studențesc, unde a avut un program strict și nici măcar familia nu l-a putut vizita. Cu toate că la început nu a fost fericită, Niculina Stoican a înțeles situația și acum este mândră de modul în care fiul său s-a dezvoltat.

ADVERTISEMENT

“Nu înțeleg nimic, nu-mi place ceea ce face”

„Sunt protectoare, când a plecat departe eu n-am mai avut control asupra lui. A plecat la 16 ani și s-a întors la 24. El s-a descurcat singur. A stat în Anglia, la cămin. El acolo stătea închis, nu avea voie să iasă decât 2 ore pe zi. El avea un program bine stabilit.

A învățat foarte mult lucruri acolo. El a fost șef de cămin, a jucat rugby, a fost căpitan de echipă. Trebuia să fie în costum și să-și calce singur. I-a învățat pe toți să-și calce doar gâtul, mânecile și pieptul la cămașă. 

Nu am reușit să-i aranjez camera de cămin. Era o cameră mică, cu niște rafturi puse pe pereți, un birou, un dulap de pal, un pat și o baie pe care o împărțea cu celălalt coleg.”, a povestit interpreta de muzică populară.

În prezent, Vlad este analist financiar. Niculina Stoican spune că nu înțelege foarte bine cu ce se ocupă fiul său, dar tot ce contează este că el face ceea ce și-a dorit.

„Nu înțeleg nimic, nu-mi place ceea ce face. Stă în fața unui calculator. Sunt depășită și nu-mi plac lucrurile astea. Eu mi-am dorit să știu că e pe picioarele lui, să nu depindă de mine. Dacă are nevoie, mami și tati sunt acolo. E foarte orgolios, dar mă văd pe mine, e exact ca mine.”, a explicat Niculina Stoican.

ADVERTISEMENT