News

Nicuşor a fost ucis de faţă cu viitoarea soţie şi copilul lor, după ce muncise în Germania pentru a strânge bani de nuntă. Cine ar fi criminalii

Un tânăr din Huși, recent întors din Germania, unde a muncit pentru a strânge bani de nuntă, a fost ucis de doi hoți care încercaseră să-i fure banii de nuntă
17.09.2022 | 15:32
Nicusor a fost ucis de fata cu viitoarea sotie si copilul lor dupa ce muncise in Germania pentru a strange bani de nunta Cine ar fi criminalii
Tânăr din Huși ucis de doi hoți în fața viitoarei soții. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicuşor Stoianov, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Huși, a fost ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă de doi hoți care intraseră în apartamentul acestuia, știind că se întorsese cu bani de la muncă din Germania.

Ucis de față cu viitoarea soție și fiul de patru ani

Nicuşor Stoianov locuia împreună cu partenera sa și copilul lor de patru ani într-un bloc de pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Huşi. Acesta tocmai se întorsese de la muncă din Germania, unde muncise pentru a avea bani de nuntă, eveniment care ar fi trebuit să aibă loc doar peste o săptămână.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarațiilor acesteia, viitoarea soție a lui Nicușor a auzit mai multe zgomote în casă după miezul nopții, și l-a trezit pe acesta care s-a dus să verifice. Imediat a dat peste doi bărbați care intraseră în apartament, știind că familia avea bani pentru nuntă.

Bărbatul a reușit să-i scoată din apartament pe cei doi hoți, însă unul dintre aceștia a scos un cuțit și, pe scara blocului, l-a înjunghiat de mai multe ori. Acesta a apucat să strige după ajutor, iar partenera sa a reușit să sune la 112.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Huşi, însă după câteva ore a murit pe masa de operație, medicii neputând să mai facă ceva pentru a-i salva viața.

„La locul solicitării s-a trimis o ambulanță din Substația Huși, care a găsit victima inconștientă, instabilă hemodinamic, în șoc hemoragic, cu mai multe plăgi înjunghiate dispuse pe tot corpul. I-a fost acordat primul ajutor victimei, apoi aceasta a fost transportată în regim de urgență la spitalul din Huși”, a precizat Serviciul de Ambulanță Vaslui.

ADVERTISEMENT

„Ştiau că am bani, că el a lucrat în străinătate”

Polițiștii din Vaslui au reținut deja doi suspecți, fiind audiați de către organele de ordine în cursul zilei de sâmbătă. Potrivit acestora, cei doi, în vârstă de 30 și 31 de ani, sunt cunoscuți în localitate ca oameni ai străzii, ce consumă mereu alcool și pornesc diverse scandaluri, au intrat în apartamentul familiei prin geamul de la baie.

„La data de 17.09.2022, 00.29, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost înjunghiat și se află, în stare de inconștiență, în scara unui bloc. 2 persoane bănuite de participarea la săvârșirea infracțiunii sesizate, bărbați de 30, respectiv 31 de ani, din Huși, au fost depistate și se află în custodia polițiștilor”, a transmis sâmbătă Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

ADVERTISEMENT

Partenera tânărului ucis a declarat că cei doi știau că familia are bani în casă pentru că Nicușor tocmai ce se întorsese de la muncă din Germania.

„Au intrat în casă peste noi prin geamul de la baie. Nici măcar nu ne cunoşteam. Toată lumea îi cunoaşte pe ei, sunt nişte boschetari şi nişte cerşetori. Ştiau că am bani, că el a lucrat în străinătate şi de aia au şi intrat în casă

Ei știau că, în general, eu locuiesc singură. El lucrează în Germania și au crezut că sunt și acum singură. Au intrat cu cuțitul, au zis că mă sperie și că o să le dau bani”, a spus aceasta.

Deși vecinii familiei au spus că cei doi suspecți sunt cunoscuți în zonă pentru scandalurile pe care le fac, nimeni nu a avut probleme serioase cu ei până acum.

„Eu nu am făcut, el a intrat prima dată. Şi ăla a început să sară. Şi după aia am plecat spre casă. Eu nu l-am înţepat, fratele meu”, a declarat sâmbătă unul dintre suspecţi, în timp ce era dus de poliţişti la audieri.

ADVERTISEMENT
Tags: