Sport

Nicușor Bancu a detectat principalele pericole din naționala Ucrainei! Analiza făcută de fotbalistul Universității Craiova înaintea debutului la EURO 2024: „Facem dublaj, triplaj”

România se pregătește intens în Germania pentru debutul la Campionatul European. Luni, tricolorii vor da peste naționala Ucrainei în primul meci al grupei E.
Nicusor Bancu a detectat principalele pericole din nationala Ucrainei Analiza facuta de fotbalistul Universitatii Craiova inaintea debutului la EURO 2024 Facem dublaj triplaj
Nicușor Bancu a detectat principalele pericole din naționala Ucrainei! // Foto FANATIK
ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu, fundașul Universității Craiova, este singurul fotbalist al oltenilor care va juca la EURO 2024 în tricoul naționalei României. Anzor Mekvabishvili e celălalt „juvete” care mai joacă la turneul final, dar pentru naționala Georgiei.

Nicușor Bancu a detectat principalele pericole din naționala Ucrainei! Analiza făcută de fotbalistul Universității Craiova înaintea debutului la EURO 2024: „Facem dublaj, triplaj”

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a analizat primul meci pe care România îl va avea la EURO 2024, cel cu Ucraina de luni, de la ora 16:00. Partida va fi transmisă LIVE pe site-ul Fanatik.ro. Naționala noastră va juca în echipamentul tradițional.

ADVERTISEMENT

„E vis devenit realitate. Ucraina e foarte puternică, are jucători în campionatele mari. Sigur naționala va arăta altfel decât în amicalele recente. Sunt mândru de ceea ce am realizat, păcat ca nu sunt mai mulți jucători de la Universitatea aici, dar așa a considerat Mister.

Am analizat partea ofensivă a Ucrainei. Câtă vreme stăm aproape de Tsygankov și de ceilalți îi putem bloca. Facem dublaj, triplaj! Întâi trebuie să ne apărăm bine.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit că există atât de mulți suporteri aici, sper să fie și ei mândri de noi. Cu Mihaila am mai jucat, e altceva, dar mă înțeleg bine și cu Florinel Coman”, a declarat Nicușor Bancu.

Cea mai urâtă amintire din fotbal a lui Bancu: accidentările!

Nicușor Bancu a vorbit și despre accidentările suferite. Au fost două foarte grave, prima fiind în 2014, când Alin Șeroni i-a rupt tibia și peroneul. Cu toate acestea, fundașul oltenilor a revenit în fotbal și și-a continuat cariera.

ADVERTISEMENT

„Da, am avut două accidentări foarte grave. După prima aveam dubii dacă o să mai pot să merg vreodată! După a doua mă întrebam dacă aș putea să mai ajung la un campionat european. Am avut alături o echipa foarte bună, medici, fizioterapeuți, preparator fizic”, a adăugat Nicușor Bancu.

România joacă primul meci de la EURO 2024 în compania Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00. Partida va putea fi urmărită pe FANATIK. Din grupa noastră mai fac parte Belgia și Slovacia.

ADVERTISEMENT
  • 1.500.000 de euro e cota de piață a lui Nicușor Bancu, potrivit Transfermarkt.de
  • 36 de meciuri în toate competițiile a jucat Bancu pentru naționala României, reușind două goluri și 7 pase decisive

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate FANATIK la EURO 2024.

Nicușor Bancu la conferința de presă

ADVERTISEMENT