Sport

Nicușor Bancu a revenit la Craiova și a început procesul de recuperare. Mesaj pentru suporterii oltenilor

Operat la o clinică din Roma după ruptura de ligamente încrucișate, Nicușor Bancu a revenit la Craiova și a început procesul de recuperare.
23.11.2022 | 16:17
Nicusor Bancu a revenit la Craiova si a inceput procesul de recuperare Mesaj pentru suporterii oltenilor
Nicușor Bancu a început procesul de recupere sub îndrumarea lui Nicușor Bancu. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu s-a accidentat în Rapid București – CS Universitatea Craiova, scor 2-2, și va lipsi o perioadă lungă din lotul „alb-albaștrilor”. Căpitanul oltenilor a revenit în Bănie și a început recuperarea sub îndrumarea lui Alin Burileanu, kinetoterapeutul echipei naționale a României.

Nicușor Bancu a revenit la Craiova și a început recuperarea. Prima poză cu căpitanul „alb-albaștrilor”

Accidentarea lui Nicușor Bancu este o lovitură puternică pentru CS Universitatea Craiova. Fundașul stânga al formației din Bănie este căpitanul echipei și unul dintre cei mai eficienți jucători din lotul lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Căpitanul „juveților” a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în timpul confruntării cu Rapid și va fi indisponibil între patru și șase luni. Acesta a ratat convocarea la echipa națională a României din cauza accidentării, iar în locul său a fost convocat Bogdan Vătăjelu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

După intervenția chirurgicală de la Roma, Nicușor Bancu a revenit la Craiova și a început procesul de recuperare. La fel ca și la accidentările precedente, Alin Burileanu îl va ajuta pe fundașul oltenilor să revină cât mai repede pe terenul de joc.

ADVERTISEMENT

„Nicușor Bancu: „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, le-am citit pe toate după operația efectuată la Roma. Asta mă face să vă simt mereu aproape de mine.”

Ca și data trecută, când a revenit pe gazon mult mai rapid decât era preconizat, de recuperarea Căpitanului nostru se va ocupa kinetoterapeutul Alin Burileanu. Suntem alături de tine, Căpitane!”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Absență record a lui Nicușor Bancu în tricoul „alb-albastru” din cauza accidentărilor

Ghinioanele s-au ținut lanț de Nicușor Bancu în cei opt ani petrecuți la CS Universitatea Craiova. În total, căpitanul „alb-albaștrilor” a suferit patru accidentări grave, care l-au ținut departe de terenul de joc o perioadă îndelungată de timp.

Nicușor Bancu s-a accidentat în primul sezon la CS Universitatea Craiova, atunci când a suferit o ruptură dublă de tibie și peroneu. Fundașul oltenilor s-a refăcut complet în aproximativ șapte luni, apoi au urmat încă 10 săptămâni de absență, deoarece medicii nu au reușit să îi extragă tija.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a mai suferit două accidentări în sezoanele următoare, care l-au ținut departe de teren aproximativ patru luni. Incluzând perioada de recuperare preconizată de medici, după ruptura de ligamente încrucișate, Nicușor Bancu a acumulat aproape doi ani de absențe în tricoul „alb-albastru”.

Cu siguranță, anul 2022 s-a terminat pentru căpitanul celor de la CS Universitatea Craiova, însă oltenii se așteaptă ca Nicușor Bancu să revină mai puternic în a doua parte a sezonului. În absența lui, Mirel Rădoi îl va folosi pe Bogdan Vătăjelu pe postul de fundaș stânga.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 9,50 este cota pentru „peste 4,5 goluri” la Chindia – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT