Fotbal intern

Fanatik a anticipat corect! Nicuşor Bancu, suspendat şi cu CFR Cluj şi cu FCSB. Update exclusiv

12.05.2021 | 16:39
Fanatik a anticipat corect Nicusor Bancu suspendat si cu CFR Cluj si cu FCSB Update exclusiv
Nicuşor Bancu, absenţă grea pentru Universitatea Craiova! Ratează duelul cu CFR Cluj. Cât stă pe bară?. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicuşor Bancu a fost eliminat direct pentru un cap în gură aplicat lui Jonathan Rodriguez de la FC Botoşani. Fundaşul oltenilor a văzut cartonaşul roşu în minutul 83 al confruntării din play-off şi va rata viitoarele partide ale oltenilor.


UPDATE, 12.05, ora 16:40: Nicuşor Bancu şi-a aflat pedeapsa pentru cartonaşul roşu încasat în meciul dintre U Craiova şi FC Botoşani, scor 2-3. Fundaşul a primit 3 etape de suspendare şi va rata meciurile cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu din Cupa României şi confruntările cu CFR Cluj şi FCSB din campionat. FANATIK a anticipat corect decizia dată de Comisia de Disciplină:

ADVERTISEMENT

”Nicuşor Bancu (U Craiova), Aurel Tufan (maseur U Craiova) şi incidente – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Nicuşor Bancu (U Craiova cu suspendare pentru trei etape şi o penalitate sportivă de 7.000 lei;

În baza art. 53.1.b, se sancţionează domnul Aurel Tufan (maseur U Craiova) cu suspendare pentru două luni şi o penalitate sportivă de 13.600 lei; În baza art. 53.1.b, se sancţionează domnul Silvian Cristescu (U Craiova) cu suspendare pentru patru luni şi o penalitate sportivă de 14.000 lei”, se arată în comunicatul LPF.

ADVERTISEMENT

Nicuşor Bancu se va întoarce pe gazon la finala de Cupa României cu Astra de pe 22 mai şi va putea evolua şi în ultima etapă din play-off cu Academica Clinceni.


ŞTIRE INIŢIALĂ: 10 mai, ora 17:00 

Pedeapsa pentru cartonaş roşu direct este de minimum două etape de suspendare, însă în ceea ce îl priveşte pe fundaşul Craiovei pedeapsa ar putea fi mai mare pentru comportant nesportiv. Bancu va sta pe bară în meciul retur din semifinalele Cupei României cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, însă va ratat şi derby-ul din play-off cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Nicuşor Bancu, absenţă grea pentru Universitatea Craiova!

În mod normal, Nicuşor Bancu ar putea reveni pe gazon la meciul cu FCSB, însă Comisia de Disciplină îl poate penaliza cu mai mult de două etape având în vedere că l-a lovit cu capul în gură pe adversar, iar comportamentul nesportiv al fotblistulului poate fi considerat o consecinţă agravantă.

Universitatea Craiova este în genunchi după ce a suferit trei înfrângeri la rând în play-off, într-un moment în care reintrase în lupta la titlu. Însă, oltenii au pierdut meciurile cu Academica, Sepsi şi Botoşani şi acum tremură pentru poziţia a treia a podiumului.

ADVERTISEMENT

Craiova – Botoşani, meci cu multe durităţi! Arbitrul a acordat trei cartonaşe roşii

Meciul dintre U Craiova şi Botoşani a fost mai mult un meci de box. Centralul Marian Barbu a arătat trei cartonaşe roşii, dintre care două în prima repriză. Vătăjelu şi Ţigănaşu au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

În finalul meciului, Nicuşor Bancu a văzut cartonaşul roşu direct. În total, arbitrul a acordat 12 cartonaşe în meciul de play-off. Absenţa lui Bancu nu va conta aşa mult cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, oltenii având de realizat o formalitate după 3-0 în tur.

Universitatea Craiova, arbitru în lupta pentru titlu! Urmează meciurile cu CFR Cluj şi FCSB

Însă, cu CFR Cluj, Marinos Ouzounidis va avea mari probleme în defensivă, în condiţiile în care are mari probleme de lot şi nu îl va avea nici pe Nicuşor Bancu, unul dintre jucătorii de bază ai Craiovei.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Universitatea Craiova nu mai are şanse la titlu. Oltenii sunt la 7 puncte de liderul CFR Cluj şi la 5 puncte de FCSB, ambele având câte un meci mai puţin disputat.

Oltenii vor arbitra însă lupta la titlu şi vor juca în următoarele două etape cu CFR Cluj şi FCSB. În tur, U Craiova a reuşit să câştige disputele împotriva ambelor formaţii, 3-2 în Gruia şi 2-0 cu FCSB pe “Ion Oblemenco”.

  • 3 este numărul de cartonaşe roşii luate de Nicuşor Bancu în carieră
  • 28 de ani are fundaşul oltenilor

  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Tg. Jiu – Universitatea Craiova : 1,90 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT