Sport
notix pixel id

Nicușor Bancu, apărat de un oficial FRF după gestul incalificabil din meciul cu Sepsi: „Asta duce la o presiune foarte mare”

Fundașul stânga al Universității Craiova, Nicușor Bancu, este apărat de Mihai Stoichiță după gestul șocant din meciul din Cupa României cu Sepsi Sfântu Gheorghe.
13.05.2022 | 19:40
Nicusor Bancu aparat de un oficial FRF dupa gestul incalificabil din meciul cu Sepsi Asta duce la o presiune foarte mare
Nicușor Bancu este evaluat conform Transfermarkt la 1,9 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu a demonstrat că nu este demn de a fi căpitanul Universității Craiova după ce a văzut cartonașul roșu în finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, însă Mihai Stoichiță îi ia apărarea jucătorului.

Nicușor Bancu, aliat nesperat după ce a fost atacat din toate părțile: „Este un jucător care face foarte bine faza de atac”

Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a încercat să găsească o explicație pentru gestul incalifacabil al lui Bancu, criticat dur și de patronul Mihai Rotaru:

ADVERTISEMENT

„Nicușor Bancu are evoluții destul de bune, este un jucător care face foarte bine faza de atac. Mai trebuie doar să se adapteze puțin la zona asta a terenului, la poziția de fundaș stânga.

Nu este ușor pentru că el a fost pus să joace aici, dar cred că într-un alt sistem, Bancu este un fotbalist ideal, într-un 3-4-3 de exemplu, să joace mijlocaș de bandă stângă. 

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță: „Asta duce la o presiune foarte mare, de aici și starea tensionată”

Fostul antrenor a încercat să explice ce s-a întâmplat la meciul din semifinalele Cupei României, dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Cred că acel sistem i se potrivește de minune lui Nicușor. Craiova își propune foarte mult în fiecare an, și campionatul, și cupa, dar nu reușește și asta duce la o presiune foarte mare, de aici și starea tensionată din meciul cu Sepsi (n.r. făcând referire la ieșirea nervoasă a lui Bancu)”, a declarat Mihai Stoichiță la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu, amenințat de Mihai Rotaru: „Este incalificabil, iar Bancu va plăti pentru asta”

Nicușor Bancu, noul „Zidane de doi lei” din Casa Pariurilor Liga 1, a fost anunțat de Mihai Rotaru că nu va scăpa bazma curată după gestul șocant din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cel mai probabil, fundașul stânga va fi ars la buzunar pe măsură: „Este incalificabil, iar Bancu va plăti pentru asta”, a declarat patronul Universității Craiova pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu are 39 de meciuri în acest sezon pentru Universitatea Craiova și a reușit două goluri și patru pase decisive, fiind evaluat conform Transfermarkt la 1.900.000 de euro.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT