Sport

Nicușor Bancu, „înger și demon” în meciurile României cu Finlanda! De la eroul din „Giulești”, la gafeurul de serviciu la Helsinki

Nicușor Bancu a fost „înger și demon” în meciurile României cu Finlanda din Nations League, având partide diametral opuse.
23.09.2022 | 22:36
Nicusor Bancu inger si demon in meciurile Romaniei cu Finlanda De la eroul din Giulesti la gafeurul de serviciu la Helsinki
Nicușor Bancu, „înger și demon” în meciurile României cu Finlanda. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul Universității Craiova a avut o primă repriză slabă la Helsinki, în care a gafat decisiv la golul nordicilor din minutul 11.

Nicușor Bancu, „înger și demon” în meciurile României cu Finlanda

Nicușor Bancu a fost „înger și demon” pentru România în partidele cu Finlanda din Nations League, el fiind autorul golului victoriei al meciului din Giulești, scor 1-0, însă a gafat decisiv în prima repriză a meciului de la Helsinki.

ADVERTISEMENT

În minutul 11, Nicușor Bancu a respins greșit o minge în careul „tricolorilor”, iar nordicii s-au descurcat fără emoții, Teemu Pukki reușind să deschidă scorul.

Același Nicușor Bancu a fost la un pas să o mai comită încă o dată, când a respins greșit, tot în careu, cu capul o minge, însă de această dată Teemu Pukki a trimis pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

România are o singură victorie în grupele Nations League, împotriva Finlandei, scor 1-0. Totodată, până la golul lui Florin Tănase de la Helsinki, Nicușor Bancu a fost marcatorul singurului gol al „tricolorilor” în primele 4 meciuri din grupa B.

  • 30 de ani are Nicușor Bancu

„Păcat că la respingerea lui Bancu a ajuns mingea la adversari!”

Ilie Dumitrescu a analizat prima repriză a României împotriva Finlandei și consideră că „tricolorii” s-au descurcat bine, însă îi pare pentru că mingea respinsă de Nicușor Bancu a ajuns la adversari.

ADVERTISEMENT

„Păcat că la respingerea lui Bancu mingea a ajuns la adversari și Pukki a marcat. E clar că adversarii au lăsat intenționat deliberat terenul. Nu a fost o primă repriză rea pentru noi”, a spus „Mister”, la TV DigiSport.

De-a lungul timpului, Nicușor Bancu a strâns 26 de meciuri pentru naționala României, pentru care a reușit să înscrie două goluri.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, pentru Universitatea Craiova, Nicușor Bancu are 13 meciuri jucate în toate competițiile, cu o reușită și o pasă decisivă.

  • 1.700.000 de euro este cota de piață a lui Nicușor Bancu, după cum arată site-ul de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT