Sport

Nicușor Bancu program special pentru a reveni cât mai repede în tricoul Universității Craiova. Cât timp petrece zilnic la procesele de recuperare. Exclusiv

Nicușor Bancu trage tare să revină în tricoul Universității Craiova, iar FANATIK a aflat programul căpitanului „alb-albaștrilor”.
11.12.2022 | 10:50
Nicusor Bancu program special pentru a reveni cat mai repede in tricoul Universitatii Craiova Cat timp petrece zilnic la procesele de recuperare Exclusiv
Nicușor Bancu trage din greu să revină la Universitatea Craiova. Ce program are căpitanul oltenilor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova resimte lipsa lui Nicușor Bancu, care a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în timpul confruntării cu Rapid București, scor 2-2. Fundașul stânga vrea să revină la antrenamentele oltenilor mai repede decât medicii au preconizat, după intervenția chirurgicală de la Roma.

Nicușor Bancu muncește din greu să revină la antrenamentele Universității Craiova

Anul 2022 s-a încheiat pentru Nicușor Bancu, din cauza accidentării grave suferite în ultimul meci înaintea pauzei competiționale provocate de Campionatul Mondial din Qatar. Acesta a ratat și convocarea la echipa națională a României, iar Bogdan Vătăjelu a fost convocat de urgență, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după verdictul medicilor, Nicușor Bancu s-a operat la o clinică privată din Roma, iar jucătorilor oltenilor a revenit în Bănie. Fundașul „alb-albaștrilor” a început procesul de recuperare sub îndrumarea lui Alin Burileanu, kinetoterapeutul care face minuni pentru fotbaliștii Universității Craiova.

Procesul de recuperare decurge perfect, iar Nicușor Bancu ar urma să revină în tricoul Universității Craiova în anul 2023. Medicii sunt optimiști și preconizează că internaționalul român va fi recuperat complet între patru sau cinci luni, după ruptura de ligamente încrucișate.

ADVERTISEMENT

Oltenii au postat imagini de la ședințele de recuperare ale lui Nicușor Bancu, care sunt atent pregătite de kinetoterapeutul echipei naționale a României. Căpitanul Universității Craiova face eforturi mari, pentru a reveni cât mai repede la ședințele de pregătire.

Din informațiile FANATIK, Nicușor Bancu petrece câte patru ore în fiecare zi la procesele de recuperare. Fără fundașul stânga în teren, Universitatea Craiova a remizat cu Chindia, scor 1-1, a pierdut cu FC U Craiova 1948 și a fost eliminată din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu, absență record din cauza accidentărilor la Universitatea Craiova

În cei opt ani petrecuți la Universitatea Craiova, Nicușor Bancu a suferit patru accidentări grave, iar una dintre ele putea să îi încheie cariera la doar 22 de ani. Fundașul „alb-albaștrilor” a fost faultat din spate de către Alin Șeroni, iar verdictul medicilor a fost unul dur: ruptură dublă de tibie și peroneu.

Nicușor Bancu a rămas indisponibil timp de șapte luni pentru oltenii, iar în anii următori a mai fost supus unor încercări grele. Acesta s-a mai accidentat grav de trei ori la formației din Bănie, iar fundașul stânga va strânge aproape doi ani de absență la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

În perioada de recuperare, Nicușor Bancu rămâne alături de jucătorii „alb-albaștrilor” și îi vizitează pe coechipieri la stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii speră ca „Bancone” va reveni mult mai puternic în tricoul Universității Craiova, așa cum s-a întâmplat și în trecut.

Oltenii mai au două meciuri de disputat în 2022, iar Universitatea Craiova fi condusă de Dragoș Bon după demisia lui Mirel Rădoi. Mihai Rotaru speră ca formația din Bănie să câștige maximul de puncte din confruntări cu CS Mioveni și Chindia Târgoviște.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT