Fotbal intern

Nicușor Bancu ratează derby-ul cu CFR Cluj după ce meciul cu Astra Giurgiu a fost amânat! Oltenii nu au mai jucat de 12 zile

31.07.2020 | 18:46
Nicusor Bancu rateaza derbyul cu CFR Cluj dupa ce meciul cu Astra Giurgiu a fost amanat Oltenii nu au mai jucat de 12 zile
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova a fost amânat după ce alți patru jucători din lotul giurgiuvenilor au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Astfel, următorul meci al oltenilor va fi derby-ul de titlu cu CFR Cluj, de pe data de 3 august.

Ultimul meci pe care l-a disputat U Craiova a fost pe 19 iulie, 2-0 cu FC Botoșani. De atunci, meciul cu Astra Giurgiu a fost amânat de trei ori și, până la urmă, nu se va putea disputa până pe 3 august, termenul limită dat de UEFA pentru numirea echipelor participante în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu a fost suspendat pentru meciul cu Astra Giurgiu, însă cum acest meci nu se dispută, fundașul oltenilor nu va putea evolua în derby-ul cu CFR Cluj. Cristiano Bergodi va avea bătăi de cap, mai ales că Bancu era om de bază în apărarea Universității Craiova.

Nicușor Bancu ratează derby-ul cu CFR Cluj după ce meciul cu Astra Giurgiu a fost amânat! Nistor și Cosic au “scăpat”

Un alt element de care trebuie să se îngrijoreze oltenii este cel al zilelor fără meci disputat. Până luni vor ajunge la 15 zile fără meci disputat, pauză destul de mare înainte de un meci decisiv cu CFR Cluj, care va avea în picioare două meciuri în ultimele 7 zile.

ADVERTISEMENT

Un avantaj al nedisputării meciului cu Astra poate fi acela că jucătorii care erau la un pas de suspendare vor putea evolua. Dan Nistor are trei cartonașe galbene, fiind la limita suspendării, în aceeași situație fiind și Uros Cosic, apărătorul oltenilor.

Rondon și Bordeianu lipsesc cu U Craiova dacă sunt avertizați în meciul cu CFR Cluj!

Problema suspendărilor poate apărea și în lotul lui Dan Petrescu. Mario Rondon și Mihai Bordeianu sunt la limita suspendării și ratează “finala campionatului” de luni. Astfel, cei doi jucători nu trebuie să fie avertizați cu FCSB pentru a putea juca cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Mario Rondon și Mihai Bordeianu au fost cei doi jucători avertizați ai CFR-ului în meciul câștigat cu FC Botoșani, scor 1-0. Cei doi au ajuns la trei avertismente și sunt la un “galben” distanță de suspendare.

Luni se ia o decizie în cazul meciului Astra – U Craiova!

O decizie privind meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova ar putea să fie luată luni, în Comitetul Executiv al celor de la FRF. Pentru stabilirea echipelor care merg în cupele europene, ar putea fi luată în calcul și o înghețare a play-off-ului, urmând ca după ce lista va fi trimisă la UEFA, să se reia meciurile.

ADVERTISEMENT

Oltenii vor să câștige la masa verde confruntarea cu Astra Giurgiu, în condițiile în care nu există o dată alternativă de disputare a duelului care să permită până la data de 3 august încheierea pe teren a tuturor meciurilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 3,95 este cota pentru “X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT