Sport

Nicușor Bancu ratează meciurile naționalei cu Georgia și Anglia! Ce înlocuitor are Rădoi. FRF confirmă Fanatik

Nicușor Bancu a avut ghinion teribil în ultimul meci al sezonului. Fotbalistul s-a accidentat în duelul cu Academica Clinceni, iar FANATIK a aflat că acesta va rata partidele amicale ale României, cu Georgia și Anglia.
27.05.2021 | 12:20
Nicusor Bancu rateaza meciurile nationalei cu Georgia si Anglia Ce inlocuitor are Radoi FRF confirma Fanatik
Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
27-05-2021
16:59

Camora îi ia locul lui Nicuşor Bancu

Aşa cum FANATIK a anunţat pe 27 mai, la ora 12:20, Nicuşor Bancu va rata meciurile României cu Georgia şi Anglia. În locul fundaşului Universităţii Craiova, Mirel Rădoi l-a convocat pe Mario Camora.

“Din păcate, din motive medicale, Nicușor Bancu (Universitatea Craiova) nu mai este apt pentru această acțiune, astfel că în locul său a fost convocat azi, 27 mai, fundașul Mario Camora (CFR Cluj)”, a fost anunţul făcut de FRF.

Nicușor Bancu s-a accidentat în urma unui duel cu un fotbalist al Academicii Clinceni, după doar o jumătate de oră de joc și a evoluat până la sfârșitul primei reprize, deși a resimțit dureri puternice la genunchi.

Căpitanul oltenilor a rămas la vestiare unde echipa medicală a continuat să-i acorde îngrijiri. La finalul partidei Bancu a plecat de la stadion cu piciorul imobilizat.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu, suspect de ruptură de ligamente. Ratează amicalele României

Nicușor Bancu era pe lista jucătorilor convocați de selecționerul Mirel Rădoi pentru meciurile amicale pe care România le va susține în luna iunie, cu Georgia și Anglia.

FANATIK aflat însă că, din cauza accidentării, fundașul stânga va rata, astfel, cele două întâlniri, iar oficialii Universității Craiova se tem că accidentarea fundașului de bandă ar putea fi una care să-l scoată din circuit o perioadă îndelungată de timp.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu va fi supus, joi, la un test RMN, după ce s-a prăbușit pe gazon în minutul 33 al întâlnirii cu Academica Clinceni, ultima din actualul sezon.

Olteanul a rămas întins la pământ câteva minute până când centralul Andrei Chivulete a permis echipei medicale să-i acorde primele îngrijiri.

ADVERTISEMENT

Bancu a revenit pe gazon și a continuat să joace cu dureri, dar doar până la pauză, ceea ce a dus la înlocuirea acestuia cu Bogdan Vătăjelu. Căpitanul „leilor din Bănie” este suspect de o ruptură de ligamente.

Când se joacă amicalele cu Georgia și Anglia

Până să participe la turneul olimpic de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, echipa națională va disputa două meciuri test, cu Georgia, respectiv cu Anglia.

ADVERTISEMENT

Partida împotriva Georgiei este programată pe 2 iunie, pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești, iar meciul contra reprezentativei Albionului se va juca pe 6 iunie la Middlesbrough.

Pentru aceste acțiuni selecționerul Mirel Rădoi convocase 25 de jucători, între care și Nicușor Bancu. Acesta din urmă va rata, însă, jocurile amintite, la fel ca și Dennis Man, Valentin Mihăilă, George Pușcaș și Alin Toșca, toți cu probleme medicale.

Ultima dată când România a întâlnit Anglia se întâmpla la Euro 2000, în faza grupelor, atunci când tricolorii se impuneau cu 3-2 și obțineau calificarea în ”sferturi”. Palmaresul în fața britanicilor este pozitiv. Din 11 întâlniri ne-am impus în 3, alte 6 s-au încheiat la egalitate, iar Anglia a câștigat de două ori.


  • (P) Cota BETANO ca Universitatea Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT