Sport

Nicușor Bancu ratează startul de sezon la Universitatea Craiova! Care a fost decizia Comisiei de Disciplină a FRF. Exclusiv

Nicușor Bancu a primit șase etape de suspendare după eliminarea din partida cu Sepsi. Universitatea Craiova a făcut apel la această decizie, însă sancțiunea jucătorului nu a fost redusă.
07.07.2022 | 19:04
Nicusor Bancu rateaza startul de sezon la Universitatea Craiova Care a fost decizia Comisiei de Disciplina a FRF Exclusiv
Nicușor Bancu ratează startul de sezon la Universitatea Craiova! Care a fost decizia Comisiei de Disciplină a FRF. Exclusiv. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Căpitanul „alb-albaștrilor” rămâne indisponibil pentru Universitatea Craiova în primele meciuri din Superliga. Nicușor Bancu mai are de ispășit trei dintre cele șase etape de suspendare primite, după cartonașul roșu văzut în returul din semifinale Cupei României cu Sepsi, scor 0-1.

Universitatea Craiova va începe campionatul fără Nicușor Bancu! Oltenii nu au reușit să îl scape de suspendarea de șase etape

Nicușor Bancu a cedat nervos după o intrare a lui Stefan Ashkovski în minutu 86 al partidei Universitatea Craiova – Sepsi, scor 0-1. Căpitanul „Științei” l-a lovit cu capul în piept pe jucătorul covăsnenilor și a aruncat mingea în el, atunci când era întins pe gazon.

ADVERTISEMENT

După gestul golănesc din semifinalele Cupei României, Nicușor Bancu a primit șase etape de suspendare și o amendă de 11.300 lei. FANATIK a anunțat în exclusivitate că oficialii Universității Craiova vor face apel la această decizie, pentru ca internaționalul român  să fie pe teren încă din prima etapă a Superligii.

Din informațiile FANATIK, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât să nu îi reducă suspendarea lui Nicușor Bancu. Căpitanul Universității Craiova va rata primele trei etape din sezonul 2022-2023 din Superliga.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu și-a ispășit trei dintre cele șase etape de suspendare în sezonul trecut din Superliga cu CFR Cluj, Farul Constanța și FC Botoșani. Astfel, jucătorul oltenilor va rata meciurile cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Universitatea Cluj și Rapid București.

Varianta surpriză pentru posibilul stadion pe care Universitatea Craiova își va disputa meciurile de pe teren propriu

Universitatea Craiova este obligată să părăsească „Ion Oblemenco” din cauza megafestivalului de muzică „IntenCity”. Oltenii sunt nevoiți să își dispute meciurile de pe teren propriu pe alt stadion în perioada 10 august-30 septembrie.

ADVERTISEMENT

Stadionul de atletism din Bănie este varianta perfectă pentru olteni, care nu vor să părăsească Craiova în timpul desfășurării festivalului de muzică. Din informațiile FANATIK, o comisie din cadrul LPF se află în Bănie pentru omologarea arenei de 5.000 de locuri.

Universitatea Craiova nu va juca patru meciuri din campionat pe „Ion Oblemenco”. Oltenii nu vor putea reveni pe arena cu o capitate de 30.944 de spectatori în eventualele partide din preliminariile Conference League, dacă vor trece de KF Vllaznia.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni, FC Botoșani, Farul Constanța și FCSB sunt adversarele cu care Universitatea Craiova nu va putea să joace pe „Ion Oblemenco”. Chiar dacă „Știința” va primi aprobarea să își dispute partidele pe stadionul de atletism din Bănie, oltenii vor evolua și pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu – Severin.

O comisie din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a omologat deja arena din Mehedinți. Din informațiile FANATIK, Universitatea Craiova va disputa partidele cu FCSB și Farul Constanța pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu – Severin.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT