Fotbal intern

Nicușor Bancu și Elvir Koljic, titulari pentru Universitatea Craiova în Cupa României! Bosniacul revine după 6 luni de pauză. EXCLUSIV

25.09.2019 | 00:08
Nicusor Bancu si Elvir Koljic titulari pentru Universitatea Craiova in Cupa Romaniei Bosniacul revine dupa 6 luni de pauza EXCLUSIV

Universitatea Craiova dispută meciul din șaisprezecimile Cupei României împotriva celor de la CSM Reșița. FANATIK a aflat că doi dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Victor Pițurcă, Nicușor Bancu și Elvir Koljic, vor fi în primul 11 al meciului de pe “Ion Oblemenco”, după ce au fost ținuți departe de gazon de accidentări. În plus, bosniacul revine în tricoul alb-albastru după o pauză de peste 6 luni.

Nicușor Bancu și Elvir Koljic, titular pentru Craiova în Cupă

Nicușor Bancu și Elvir Koljic, doi dintre fotbaliștii pe care Victor Pițurcă nu s-a putut baza la primele două meciuri pe banca Universității Craiova, au revenit la antrenamente și vor putea fi utilizați de managerul echipei din Bănie. FANATIK a aflat că fostul selecționer îi va trimite pe cei doi încă din primul minut al meciului din șaisprezecimile Cupei României, unde Craiova o sa întâlnească CSM Reșița, partidă programată miercuri, de la ora 18:45, pe stadionul “Ion Oblemenco”. Primul 11 probabil:

  • Popescu – Mățel, Acka, Tiago Fereira, Briceag – Cicâldău, Cosic, Bancu – Nițu, Koljic, Baiaram

Nicușor Bancu s-a accidentat la meciul cu FC Voluntari, disputat pe 30 august. Internaționalul român a suferit atunci o leziune musculară, care l-a ținut departe de gazon pentru aproximativ o lună.

Elvir Koljic revine după o accidentare ce l-a ținut 6 luni departe de gazon. Sursă Foto: Sportpictures
Elvir Koljic revine după o accidentare ce l-a ținut 6 luni departe de gazon. Sursă Foto: Sportpictures

Koljic revine după 6 luni

Meciul din Cupă va consemna primele minute jucate de atacantul Elvir Koljic în acest sezon. Bosniacul s-a accidentat în luna martie, după doar 2 minute petrecute pe teren în meciul Bosnia – Armenia, terminat cu scorul de 2-1. Astfel, după o pauză de mai bine de 6 luni, Koljic va reveni în primul 11 al Craiovei la partida cu CSM Reșița.

  • 23 martie 2019: Bosnia – Armenia, Elvir Keljic părăsea terenul după doar 2 minute din cauza unei accidentări

Elvir Koljic a ajuns în vara anului trecut la Craiova, iar în stagiunea 2018 – 2019 a reușit să marcheze de 14 ori în cele 21 apariții în tricoul alb-albastru.