Life

Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Iubita edilului Capitalei i-a dăruit un băiat

Nicușor Dan este în culmea fericirii după ce partenara sa de viață, Mirabela Grădinaru, a născut în urmă cu puțină vreme, într-un spital de stat din București.
27.05.2022 | 07:25
Nicusor Dan a devenit tata pentru a doua oara Iubita edilului Capitalei ia daruit un baiat
Nicușor Dan, tată pentru a doua oară. Primarul Capitalei este părinte de băiat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT
27-05-2022
07:03

Nicușor Dan, prima declarație în calitate de tată de băiat

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru. Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare. 

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.
Sănătate tuturor!”, a scris Nicușor Dan pe Facebook. 

Primarul general al Capitalei a devenit tată pentru a doua oară. Iubita politicianului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a venit pe lume la Spitalul Filantropia, aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Nicușor Dan, tată pentru a doua oară. Primarul Capitalei este părinte de băiat

Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară în cursul zilei de joi, 26 mai 2022, dar nu a făcut niciun anunț legat de vestea fericită, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 6 ani când s-a născut fiica sa, Aheea.

ADVERTISEMENT

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetițe minunate și sănătoase. Multumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, scria politicianul în anul 2016, pe pagina de Facebook.

De această dată, primarul general al Capitalei a păstrat inclusiv secretul legat de sarcina partenerei de viață, Mirabela Grădinaru, care este manager la o mare firmă auto.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse citate de Antena 3, cel de-al doilea copil al edilului a venit pe lume printr-o naștere prematură, însă atât mama, cât și bebelușul se simt foarte bine. În prezent, băiețelul se află la terapie cu suplimentare de oxigen.

Nicușor Dan, tată de fetiță și de băiat

Fetița lui Nicușor Dan a venit pe lume în timpul campaniei electorale de la alegerile locale, din anul 2016. Un an mai târziu devenea, fără să fie măcar conștientă de acest lucru, cea mai tânără protestantă care participa la o manifestație organizată în București.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv matematicianul venise însoțit în Piața Victoriei de întreaga sa familie, bebelușul fiind ținut în brațe, acoperit cu o păturică.

„Am fost cu ea la roșia Montană, am fost la tribunal, îi creez amintiri”, spunea politicianul atunci, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan și partenera sa de viață s-au cunoscut în anul 2005, în perioada în care Mirabela Grădinaru este studentă la Facultatea de Geografie. Cei doi aveau să se întâlnească într-un club din Centrul Vechi. Acum sunt părinții a doi copii.

ADVERTISEMENT