News

Nicușor Dan a început în forță mandatul. Cu cine s-a întâlnit primarul general

29.09.2020 | 19:19
Nicusor Dan a inceput in forta mandatul Cu cine sa intalnit primarul general
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, a început deja treaba, demonstrând că își dorește să facă lucruri mărețe pentru București încă din prima zi de lucru.

Dan s-a întâlnit cu Claudiu Crețu, administratorul special al ELCEN, un specialist al sistemului de termoficare al Capitalei pentru a afla care este situația reală a acestui sistem.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru bucureșteni, Nicușor Dan a mărturisit că sistemul de termoficare e într-o situație foarte dificilă, și a cerut tuturor factorilor implicați să vină cu soluții.

Nicușor Dan a început în forță munca la Primăria Capitalei

Nicușor Dan nu își mai dorește ca oamenii din București să rămână fără apă caldă și fără căldură în această iarnă și e pregătit să remedieze situația în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

M-am întâlnit azi cu Claudiu Crețu, administratorul special al ELCEN, unul dintre specialiștii sistemului de termoficare al Capitalei. Am vrut să văd concret cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării și m-am convins din nou că sistemul de termoficare din București e într-o situație foarte dificilă.

E important de aceea să punem împreună, cât mai repede, cele mai bune idei și soluții pentru rezolvarea problemelor de sistem, dar și a urgențelor privind apa caldă și căldura. E un proces greu și nu trebuie să pierdem timpul, ci să venim cu soluții”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Între timp, Gabriela Firea îl atacă pe Nicușor Dan, după ce acesta a folosit de mai multe ori sintagma „caracatița de la Primărie”, aluzie la sistemul mafiot italian care a corupt întreaga societate.

„Au fost atacuri la persoană. S-a spus că am venit să pandelizez Bucureștiul. Pai mergeți și vedeți cum arată Voluntariul. Eu abia aștept întâlnirea domnului Dan cu caracatița mea, pentru că nu va fi decît în farfurie dacă o comanda de la restaurant”, s-a apărat Firea.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan are la dispoziție 4 ani pentru a rezolva mai multe probleme din București, căldura și apa caldă, sau mai bine spus lipsa lor, fiind cea mai mare problemă cu care se confruntă locuitorii orașului.

ADVERTISEMENT
Tags: