Alegeri 2024

Nicușor Dan anunță lucrări de reabilitare în parcurile Bucureștiului. Noi echipamente de joacă pentru copii

Nicușor Dan anunță reabilitări în parcurile PMB. „Noi echipamente de joacă în parcul Carol, în zona 11 iunie și în zona statuilor Giganții”
29.05.2024 | 19:06
Nicusor Dan anunta lucrari de reabilitare in parcurile Bucurestiului Noi echipamente de joaca pentru copii
Primarul general a spus să se vor monta noi echipamente de joacă la standarde de confort și siguranță / Foto: Facebook, Nicușor Dan
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat, miercuri, continuarea modernizărilor jocurilor de joacă aflate în administrația PMB, în parcul Carol. Edilul a mai anunțat lucrări de reabilitare și în parcurile Herăstrău, Floreasca și Izvor.

Noi echipamente de joacă

Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului, a anunțat, miercuri, continuarea modernizării locurilor de joacă aflate în parcurile din administrația Primăriei Generale. Primarul Capitalei a informat că au fost demarate lucrările din parcul Carol pentru montarea unor noi echipalente de joacă pentru copii, în zona 11 iunie și în zona grupului statuar Giganții.

ADVERTISEMENT

„Continuăm modernizarea locurilor de joacă din parcurile pe care le administrăm. Am început lucrările necesare pentru montarea noilor echipamente de joacă în parcul Carol, în zona 11 iunie și în zona statuilor Giganții”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa Facebook.

„Respectă normele de confort și siguranță”

Primarul general a mai spus că angajații Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) au pregătit terenul pentru amplasarea noilor echipamente de joacă, le-au îndepărtat pe cele vechi, inclusiv suprafețele de protejare a copiilor care sunt deteriorate. Primarul a mai spus că noile echipamente de joacă „respectă toate normele de confort și siguranță”.

ADVERTISEMENT

„Echipele ALPAB au îndepărtat toate elementele de joacă vechi, precum și suprafețele de protecție deteriorate și pregătesc terenul pentru amplasarea echipamentelor noi, moderne care respectă toate normele de confort și siguranță”, se arată în postarea primarului general.

Nicușor Dan a mai informat că, în paralel, se fac lucrări de reabilitare și în parcul Herăstrău (Parcul Regele Mihai I al României) și parcul Floreasca, iar de joi încep lucrările și în parcul Izvor.

ADVERTISEMENT

Anterior, Nicușor Dan a mai anunțat și avansul lucrărilor la Ambulatoriul de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”. Edilul a precizat că în acest an noua unitate va fi dată în folosință, putând trata zilnic 400 de pacienți de toate vârstele

„Anul acesta vom da în folosință această nouă unitate medicală unde vor putea fi tratați zilnic 400 de pacienti, adulți și copii. Ambulatoriul va avea 15 paturi cu spitalizare de zi și 15 cabinete medicale pentru consultații. Pentru dotarea Ambulatoriului cu aparatură de ultimă generație am obținut o finanțare de 3,5 milioane de lei prin PNRR”, a scris primarul general pe contul Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Cine e milionarul român îşi copleşeşte iubita mai tânără cu 24 de ani...
Cine e milionarul român îşi copleşeşte iubita mai tânără cu 24 de ani cu cadouri scumpe şi o duce numai în vacanţe de lux
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
CE TREBUIE să facă PENSIONARII când VINE decizia de RECALCULARE. ANUNȚUL șefului CASEI...
CE TREBUIE să facă PENSIONARII când VINE decizia de RECALCULARE. ANUNȚUL șefului CASEI de Pensii
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Revine „Balena Albastră”? Un nou joc al morții face victime în toată Europa
Revine „Balena Albastră”? Un nou joc al morții face victime în toată Europa
Imaginile momentului în showbiz! Ea e noua iubită a lui Gabi Bădălău. Bianca...
Imaginile momentului în showbiz! Ea e noua iubită a lui Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu e istorie
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”