ADVERTISEMENT
News

Nicușor Dan, atac devastator la adresa Gabrielei Firea: ”Cu elicopterul pregătit, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri”

Autor: Adrian Baciu | 25.09.2020 | 07:55
Nicușor Dan, atac devastator la adresa Gabrielei Firea: ”Cu elicopterul pregătit, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri”
Nicușor Dan, primarul Capitalei/ Sursa foto: hepta.ro

Lupta la baionetă dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea pentru postul de primar al Capitalei este una dură, de la distanță, și se duce până în ultimele clipe ale campaniei electorale.

ADVERTISEMENT

Fără absolut nicio dezbatere directă, între cei doi au loc atacuri sub centură în mediul online sau la diferite televiziuni pe unde sunt invitați.

Joi seara, candidatul alianței PNL/USR-PLUS, a pus-o la zid pe reprezentanta stângii în alegerile pentru București, spunând despre aceasta că este o veritabilă ”Elena Ceaușescu”.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan o atacă pe Gabriela Firea în ultima zi de campanie electorală: ”Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri”

În penultima zi de campanie electorală, Nicușor Dan și Gabriela Firea au dezbătut din nou, de la distanță, în lupta pentru ”tronul” de la Primăria Generală a Municipiului București.

Candidatul dreptei unite a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care o aseamănă pe rivală cu tovarășa Elena Ceaușescu. Nicușor Dan este revoltat de ”râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații” pe care Firea le-ar fi pus la cale într-o emisiune de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

”Cu elicopterul pregătit și Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru București.

Chiar în aceste momente (n.r. joi seara), în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații, într-un spectacol al fabulației absolute.

ADVERTISEMENT

Aflăm că bucureștenii au avut apă caldă și, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis și a tuturor guvernelor, iar despre mine puteți afla că am terorizat un oraș întreg.

La tot acest spectacol de fake-news contribuie din plin și televiziunea de casă a tovarășei, Antena 3, care reia pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfășura.”, scrie Nicușor Dan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan: ”Caracatița de Voluntari Firea-Pandele va continua să subjuge orașul”

În finalul postării sale, Nicușor Dan o acuză pe Firea că, alături de soțul său, Florentin Pandele de la Voluntari, au subjugat orașul în ultimii ani din mandat.

”După ce a refuzat cu obstinație o dezbatere, iată că Firea și-a comandat o reluare din 2016, la Antena 3. Așa ceva este complet ireal. Nu există decât o soluție ca să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile.

ADVERTISEMENT

Altfel, Caracatița de Voluntari Firea-Pandele va continua să subjuge orașul și să-l distrugă”, mai scrie candidatul PNL/USR-PLUS de la alegerile din Capitală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!