ADVERTISEMENT
News

Nicușor Dan, chemat de Klaus Iohannis la Cotroceni, cu trei zile înainte alegeri. Ce s-a discutat la întâlnire

Autor: Adrian Baciu | 24.09.2020 | 12:39
Nicușor Dan, chemat de Klaus Iohannis la Cotroceni, cu trei zile înainte alegeri. Ce s-a discutat la întâlnire
Nicușor Dan, chemat de Klaus Iohannis la Cotroceni, cu trei zile înainte alegeri. Ce s-a discutat la întâlnire. Sursa foto: hotnews.ro

Nicușor Dan, candidat din partea alianței PNL/USR-PLUS la Primăria Capitalei, a fost chemat de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre președinte și candidatul dreptei unite a avut loc joi dimineață și a fost una asumată oficial de Administrația Prezidențială.

Prin intermediul unui comunicat, șeful statului anunță că a discutat cu Nicușor Dan despre problemele din București și despre rezolvarea acestora.

Nicușor Dan, întâlnire cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Ce i-a transmis președintele

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS pentru postul de primar al Capitalei, s-a deplasat joi dimineață la Palatul Cotroceni pentru o discuție cu președintele Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată oficial de Administrația Prezidențială și, ulterior, și de Nicușor Dan. La această întâlnire a mai participat și premierul Ludovic Orban.

”Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan.

În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung.

ADVERTISEMENT

Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială.

Reacția lui Nicușor Dan după întâlnire

Întâmpinat de presă după ce a părăsit Palatul Cotroceni, Nicușor Dan a refuzat să spună care au fost subiectele discutate și s-a rezumat la a lăuda mandatul de primar al lui Iohannis de la Sibiu.

ADVERTISEMENT

”Ce pot să spun este că președintele Iohannis, înainte de a fi președinte, a fost primarului de mare succes al unui mare oraș. A adus investitori și a pus Sibiul pe harta culturală”, menționează Dan, conform România Liberă.

Klaus Iohannis s-a plasat clar de partea lui Nicușor Dan înainte de alegerile locale din Capitală. Chiar miercuri, la ultima sa conferință de presă, șeful statului a transmis indirect un mesaj critic la adresa Gabrielei Firea, când a fost pus să comenteze subiectul apei calde din București.

ADVERTISEMENT

”Eu am zis așa: avem multe modele de administrații locale de succes, de comunități care în patru sau opt ani au cunoscut transformări majore în bine.

După cum avem exemple unde administrațiile locale au eșuat lamentabil în a garanta până și accesul cetățenilor la utilitățile de bază”, a răspuns președintele în fața presei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!