ADVERTISEMENT
News

Nicușor Dan critică aspru mandatul Gabrielei Firea: „Sabotaje, plânsete, ameninţări cu plângeri penale pentru tot ce înseamnă spectru administrativ în ţara asta şi rezultate zero”

Autor: Ana Mirea | 23.09.2020 | 23:55
Nicușor Dan critică aspru mandatul Gabrielei Firea: „Sabotaje, plânsete, ameninţări cu plângeri penale pentru tot ce înseamnă spectru administrativ în ţara asta şi rezultate zero”
Nicușor Dan o critică aspru pe Gabriela Firea.Sursa foto: hepta.ro

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, o critică aspru pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere înainte de alegerile locale.

ADVERTISEMENT

El susține că primarul în funcție a prezentat în fața alegătorilor „tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate”.

„Candidatul PSD nu a venit în faţa bucureştenilor cu un rezumat real a ceea ce a făcut, dimpotrivă a venit cu tot felul de lucruri inventate care pot fi uşor contracarate şi cred că nu doreşte lucrul acesta”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri seară, într-o emisiune la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan condamnă refuzul Gabrielei Firea de a participa la o dezbatere înainte de alegeri

Nicușor Dan a semnalat de asemenea problemele care există în Capitală.

„Traficul e mult mai prost decât acum patru ani, deci nicidecum nu a fost o revoluţie în trafic. Poluarea: România condamnată pentru Bucureşti de Curtea Europeană de Justiţie şi Comisia Europeană spune că proiectele propuse pentru Bucureşti sunt iluzorii. (…) Mai mult, prin PUZ-urile de sector pe care le promovează prevăd desfiinţarea a 400 de hectare de spaţiu verde care devin construibile, ceea ce e incalificabil”, a afirmat Nicuşor Dan.

Nicușor Dan a criticat din nou faptul că nu au fost accesate fonduri europene pentru reabilitarea sistemului de termoficare din București, arătând că de acest domeniu se ocupă un fost polițist și o chimistă care se află în relații apropiate cu familia Firea-Pandele.

ADVERTISEMENT

„Tot timpul acestui mandat am văzut sabotaje, plânsete, ameninţări cu plângeri penale pentru tot ce înseamnă spectru administrativ în ţara asta şi rezultate zero”, a mai afirmat Nicuşor Dan.

El a criticat-o pe Firea că a fost „cot la cot cu Liviu Dragnea la mitingul împotriva justiţiei” din anul 2018.

ADVERTISEMENT

Nicuşor Dan a precizat că i se pare „foarte comic” faptul că Gabriela Firea vorbea despre transparenţă la momentul la care a fost aleasă, el arătând că în cei patru ani de mandat Gabriela Firea a dat dovadă că nu doreşte transparenţă în administraţia pe care o conduce.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!