ADVERTISEMENT
News

Nicușor Dan: ”Dacă am fi trăit într-o lume unde informația este corectă am fi câștigat cu 60 la 10 alegerile locale”. Candidatul dreptei o compară pe Gabriela Firea cu Elena Ceaușescu

Autor: Robert Cristea | 21.09.2020 | 23:39
Nicușor Dan: ”Dacă am fi trăit într-o lume unde informația este corectă am fi câștigat cu 60 la 10 alegerile locale”. Candidatul dreptei o compară pe Gabriela Firea cu Elena Ceaușescu
Nicușor Dan: ”Dacă am fi trăit într-o lume unde informația este corectă am fi căștigat cu 60 la 10 alegerile locale”. SURSA FOTO: INQUAM Photos

Nicușor Dan este supărat că informațiile care au circulat în ultimul timp denaturează imaginea reală a lucrurilor. Candidatul propus de PNL și Alianța USR-PLUS crede că, fară propaganda PSD, ar fi câștigat detașat alegerile locale din 27 septembrie.

ADVERTISEMENT

”E o lupta de valori în aceasta campanie. Nu se poate atâta impostură,” a afirmat Nicușor Dan, pentru Realitatea Plus.

Din cauza scandalurilor și dezinformării, imaginea lui Nicușor Dan a fost șifonată în ultima perioadă. ”Mașinăria de propagandă funcționează și 20% dintre bucureșteni cred asta despre mine,” a precizat candidatul la primăria Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan o compară pe Gabriela Firea cu Elena Ceaușescu

”Eu din anii 80 n-am văzut atâta discrepanță între realitate și ceea ce ne spune propaganda despre realitate. De la Elena Ceaușescu la Gabriela Firea n-am mai văzut așa ceva”, a precizat Nicușor Dan.

Acesta a fost atacat în presă și în media în ultimele zile de Dana Budeanu și Gabriela Firea. Nicușor Dan este revoltat și dezamăgit de cele două persoane.

ADVERTISEMENT

”Eu când le văd pe fetele astea două ma gandesc la părinții lor. Oare ce crede ei,” se întreabă candidatul propus de PNL și USR- Plus.

Nicușor Dan crede că s-ar fi impus detașat în alegerile locale de duminică, dacă informațiile ar circula corect.

ADVERTISEMENT

”Dacă am fi trăit într-o lume unde informația este corectă am fi căștigat cu 60 la 10 alegerile locale. Vedem, însă, o campanie deșănțată despre cât de bine este în București.” – Nicușor Dan.

„Am spus că această campanie e mai mult decât o discuţie despre cine aduce apă caldă, cât de ridicol poate să sune asta. Este de fapt o campanie despre valori, este o campanie despre demnitate şi este o campanie împotriva imposturii. De când a început campania asta mă tot gândesc cum e posibil totuşi, cum e posibil ca să nu fie evident că o să câştigăm, în condiţiile în care oraşul este în faliment, în care oamenii nu au apă caldă, traficul e sufocat, poluarea e mai mare? Cum e posibil?” – Nicușor Dan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!