ADVERTISEMENT
News

Nicușor Dan, despre tragedia de la Victor Babeș: ”Vinovații trebuie identificați și pedepsiți”

Autor: Robert Cristea | 12.04.2021 | 21:53
Nicușor Dan, despre tragedia de la Victor Babeș: ”Vinovații trebuie identificați și pedepsiți”
Nicușor Dan, despre tragedia de la Victor Babeș: ”Vinovații trebuie identificați și pedepsiți”. Sursa foto: hepta.ro

Nicușor Dan reacționează după tragedia de la spitalul Victor Babeș. Primarul Capitalei a trimis un mesaj ferm pe pagina de Facebook prin care a anunțat primele măsuri pe care le-a luat.

ADVERTISEMENT

”În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi”, a scris Nicușor Dan.

Incidentul avut loc luni, 12 aprilie, la unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș din București. Instalația de oxigen s-a defectat. Din păcate, din această cauză trei pacienți au decedat. Alte 5 persoane au fost transferate la alte spitale. Serviciul Omoruri a declanșat o anchetă. Vezi AICI ce spune Emanuel Ungureanu, USR, tranșant după dezastrul de la Spitalul Victor Babeș.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, reacție după tragedia de la Victor Babeș. Ce măsură a luat primarul Capitalei

Foto: Inquam Photos/ George Călin

O nouă zi, o nouă dramă în spitalele din România. După scandalul monstru de la Foișor, petrecut vineri, 9 aprilie, până acum nimeni nu a fost pedepsit, deși pacienții au fost evacuați într-o mod absolut șocant.

ADVERTISEMENT

Primarul Capitalei a preferat să nu se amestece în acea problemă care a ținut capul de afiș în România în ultimele zile.

Nicușor Dan: ”Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3”

Astă seară, după tragedia de la Victor Babeș, Nicușor Dan a reacționat instant și a cerut ca vinovații să fie ”identificați și pedepsiți”.

ADVERTISEMENT

Ce spune primarul după tragedia de la Victor Babeș

”Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți.

Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc. Voi reveni cu detalii”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!