News

“Nicușor Dan e Plicușor Ban!” Cozmin Gușă, acuze grave pentru candidatul dreptei la Primăria Capitalei

15.09.2020 | 09:58
Nicusor Dan e Plicusor Ban Cozmin Gusa acuze grave pentru candidatul dreptei la Primaria Capitalei
ADVERTISEMENT

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea alegerilor locale, analistul politic Cozmin Gușă i-a găsit o poreclă originală candidatului dreptei unite la primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Principalul oponent al Gabrielei Firea la postul de edil în cel mai important oraș al țării este numit ”Plicușor Ban” de către Gușă.

ADVERTISEMENT

Analistul politic pune sub semnul întrebării o parte din trecutul lui Nicușor Dan, despre care spune că ar putea fi implicat în unele ”șmecherii imobiliare” din București.

Cozmin Gușă, despre candidatul dreptei la Primăria Capitalei: “Nicușor Dan e Plicușor Ban!”

La o zi distanță de la acuzațiile vehemente lansate de Dana Budeanu în direcția lui Nicușor Dan, cea care dădea de înțeles că are cunoștință despre o înregistrare compromițătoare despre candidatului dreptei, Cozmin Gușă vine și el cu un atac la adresa candidatului dreptei.

ADVERTISEMENT

Analistul politic a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care reamintește tuturor de porecla pe care i-a pus-o lui Nicușor Dan pe 5 august.

Atunci, Gușă îl numea pe acest candidat la primăria Capitalei drept ”Plicușor Ban” și îi cerea public lui Rareș Bogdan să îl schimbe din cursa pentru București dacă acuzațiile se vor dovedi fondate.

ADVERTISEMENT

E cum ziceam: NICUȘOR este “PLICUȘOR”! Răspunsul lui Rareș Bogdan devine inutil, dar cel al lui Nicușor Dan este obligatoriu.

Pe 5 August îi adresam public lui Rareș Bogdan următoarea întrebare:

“DACĂ SE VA DOVEDI CĂ NICUȘOR DAN, alias “PLICUȘOR BAN”, ESTE IMPLICAT ÎN ȘMECHERIILE MAFIEI IMOBILIARE DIN BUCUREȘTI, CU BENEFICII MATERIALE PENTRU SINE SAU APROPIAȚII SĂI, VEI SOLICITA PNL-ului SĂ SCHIMBE CANDIDATUL ȘI SĂ SUSȚINĂ PE ALTCINEVA?”

ADVERTISEMENT

Atunci nu aveam cunoștință despre dezvăluirea Danei Budeanu de ieri, însă “isprăvi” similare ale lui Nicușor sunt de notorietate pentru destui, așa că CINSTEA sau CORECTITUDINEA nu puteau fi oricum asociate candidatului PNL-USR-PLUS.”, scrie Gușă pe Facebook.

Ce spune Gușă de amenințările cu judecata din partea lui Nicușor Dan

În opinia lui Gușă, amenințările venite din partea lui Nicușor Dan, cel care spunea că îi va da în judecată pe cei care emit acuzații la adresa sa, sunt lipsite de seriozitate și de importanță. Analistul îi cere și premierului Orban să aibă o poziție în ceea ce privește aceste acuzații aduse candidatului pe care PNL îl susține.

”Treaba e clară și dovedită acum și pentru public. Iar amenințările de a doua zi ale lui Nicușor că va da în judecată pe mine sau pe alții care-i chestionează trecutul tenebros, devin FUTILE. LuCOVIDE băiatule, tu ce mai ai de zis?!”, a mai scris Gușă pe Facebook.

Recent, Nicușor Dan a fost atacat și de creatoarea de modă Dana Budeanu. Aceasta a postat o înregistrare cu adversarul Gabrielei Firea din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

Creatoarea de modă susține că în cadrul clipului audio, Nicușor Dan își folosește influența pentru a ajuta un om de afaceri în relația cu Primăria Sectorului 4.

ADVERTISEMENT