Sport

Nicușor Dan, făcut praf după FCSB – U Cluj: „Primarul fan festivaluri și drogați! Tocmai ce se lăudase”

Nicușor Dan a fost făcut praf de MM Stoica după meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj, scor 1-1, după ce ecranul VAR nu a mai funcționat într-un moment cheie al meciului.
18.07.2022 | 21:50
Nicusor Dan facut praf dupa FCSB  U Cluj Primarul fan festivaluri si drogati Tocmai ce se laudase
Nicușor Dan, făcut praf după FCSB - U Cluj. Sursă foto: b365.ro
ADVERTISEMENT

Mai exact, la faza la care Romario Pires a făcut henț în careu, ecranul VAR nu funcționa, motiv pentru care arbitrul nu a putut verifica faza, iar MM Stoica a explicat de ce este vina lui Nicușor Dan.

Nicușor Dan, făcut praf după FCSB – U Cluj

MM Stoica l-a atacat dur pe Nicușor Dan după remiza FCSB-ului de pe teren propriu cu U Cluj, explicând motivul pentru care primarul Municipiului București este vinovat pentru că ecranul VAR nu a funcționat corespunzător.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris despre firma din subordinea edilului care s-a ocupat de montarea VAR-ului de pe Arena Națională și a explicat motivul pentru care a eșuat sistemul de video-arbitraj.

„Barbu ne-a refuzat o lovitură de pedeapsă. Cartonașul roșu pentru Șerban a fost indiscutabil. Eu cred că noi câștigam dacă Șerban lua roșu în prima repriză. Și acum, după proba video, ar trebui suspendat. Cum să faci așa ceva?! 

ADVERTISEMENT

La penalty nu au putut să îl cheme pe Barbu să îi arate faza, pentru că nu funcţiona, graţie excepţionalului management al Primăriei Bucureşti, cablul optic pe care tocmai se lăuda primarul că l-a făcut. Primarul fan festivaluri, Saga, drogați și overdose… 

Oficialii VAR nu au nicio vină, arbitrul nu are nicio vină. Arbitrii vedeau în car, dar ar fi trebuie să îi cheme pe Barbu să îi arate”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan anunța pe Facebook montarea sistemului VAR

Pe data de 4 iulie, Nicușor Dan a făcut o postare pe contul personal de Facebook, în care se lăuda pentru implementarea sistemului VAR de pe Arena Națională.

„Mentenanța întregului sistem va fi asigurată de către Compania Municipală Energetica Servicii București, care realizează toate serviciile de întreținere și reparație a tuturor sistemelor de instalații de pe stadion.

ADVERTISEMENT

Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii asigură montajul tuturor componentelor electronice, cablajul fibrelor optice și al sistemului electric care va face operațional întregul sistem VAR”, scria Nicușor Dan.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,95 este cota pentru „X” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT